Zhubnout a žít zdravým životním stylem: jídlo v krabičce bude dobrým pomocníkem

Jídlo v krabičce si večer uložíte do lednice a další den postupně vytahujete jednotlivé denní porce. S krabičkovou dietou budete spokojeni. Vyzkoušejte připravená jídla a sami se přesvědčte, že kvalita se může schovávat v několika předem připravených porcích. Pokud jste se pro krabičkovou dietu pevně rozhodli, vyberte si vhodný stravovací plán. S výběrem vám mohou pomoci stravovací kalkulačky na našem webu, nebo ještě lépe výživoví odborníci, třeba i z firem, co jídlo v krabičce nabízejí.

Kdo ocení jídlo v krabičce

Jídlo v krabičce přijde vhod mužům i ženám s náročným pracovním životem, kteří přesto nechtějí využívat rychlého občerstvení a žaludek rychle uspokojit nekvalitním jídlem připravovaným na nekvalitních tucích. Jídlo v krabičkách šetří čas, protože ráno připravené jídlo vytáhnete z lednice, případně si pro něj dojdete na výdejní místo. Možností také je, nechat si krabičky dovézt na vaši adresu případně do firmy. Budete mít postaráno o snídani, oběd a večeři. Zůstane vám více času na pracovní povinnosti a volný čas strávený s dětmi a manželem. Díky krabičkám vám dny budou připadat delší.

Nemáte-li rádi některá jídla, či trpíte potravinovou intolerancí, najděte si takového dodavatele, kterému stačí zavolat a požádat o změnu plánovaného jídelníčku. Pokrmy připravené profesionály by měly dodat tělu všechny potřebné živiny. Vy už nemusíte utrácet za žádné doplňky stravy. Denní pokrmy jsou čerstvé, pestré a hlavně vyvážené. Pestrost jídelníčku opět záleží na dodavateli, kterého vyberete; měl by nabízet skutečně široký výběr, abyste se nemuseli obávat opakování stravy během vašeho hubnoucího a udržovacího stravovacího plánu.

Rozhodnutí pro změnu

Máte stanovené předsevzetí, že po Novém roce půjdou kila dolů? Chcete jíst zdravě, a přesto výzvu nenaplňujete? Jaké chyby dělají nejčastěji všichni, kteří chtějí výraznou změnu? Lidé jsou nedočkaví a všechno chtějí nejraději hned. Trpělivost je jedním z klíčových faktorů během jakékoliv změny. Kilogramy s velkou pravděpodobností přibývaly postupně během nevhodného stravování. Obdobné to je v opačné situaci. Když budete dodržovat množství zdravé, vyvážené stravy rozdělené do několika denních porcí, váš organismus zjistí, že došlo ke změně, přizpůsobí se a vy se budete moci postupně radovat z kýžených výsledků a změn vašeho vzhledu.

Stanovte si reálné cíle, protože jedině tudy vede cesta. Odměňujte se jednotlivými úspěšnými kroky. Samozřejmě ne sladkostmi, ale třeba zakoupením knížky od autora, jehož tvorba se vám líbí; nový kousek oblečení může také potěšit. Třeba zjistíte, že vám již stačí menší konfekční velikost. Vy budete hlavním strůjcem, zda a jakou cestou dojdete k vysněnému cíli.

Výživoví odborníci doporučují krabičky

Nejprve pečlivě projděte webové stránky jednotlivých prodejců. Zjistěte nabízené služby a možnosti. Kvalitní prodejce na webu uvádí dostatečné množství informací o nabízeném produktu. Na webu je uvedeno, jak se vytváří daný jídelníček. Krabičky může prodávat kdokoliv, proto byste si měli informace o produktech zjistit. Krabičky můžete vyzkoušet kratší dobu, během které zjistíte, zda vám připravované jídlo bude chutnat. Před zakoupením v případě potřeby zkuste navštívit nutričního poradce, s kterým můžete krabičky zkonzultovat. Jídla v krabičce vám přinesou několik výhod:

  • prostor na vaše koníčky a záliby,
  • porce nachystané dle vašeho přání,
  • strava pokrytá důležitými nutrienty,
  • žádné starosti s vařením, pohodlné hubnutí,
  • nabytí zdravých stravovacích návyků,
  • inspirace novými recepty i po ukončení programu.

Jídlo v krabičce není jen dietou. Oblibu našlo u osob, kde pravidelnost stravy byl problém. Vy již nemusíte stravu připravovat. Výživoví odborníci vše vyřeší za vás.

Už jste krabičkovou dietu zkusili?

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient