CHCETE BÝT ÚSPĚŠNÍ? VSAĎTE NA CELOŽIVOTNÍ VZDĚLÁVÁNÍ

Chcete být úspěšní? Studujte na LLM

Jakmile v životě přijde jakýkoliv pocit stagnace, je nutné s tím okamžitě začít něco dělat. Vhodným prostředkem pro osobnostní rozvoj může být například postgraduální vzdělávání, které v řadě případů přispívá k dosažení významnější pracovní pozice a obohacuje život absolventa v řadě dalších aspektů.
V České republice působí řada institucí, které toto celoživotní vzdělávání poskytují. Letité zkušenosti s jeho zajištěním může nabídnout Business Institutu EDU a. s. Specializuje se na oblast managementu a práva.

Kód, Právní Knihy, Klauzule Les, Klauzule, OdstavecZaměstnavatelé logicky neustále zvyšují nároky na své pracovníky, právě prohloubení znalostí a dovedností prostřednictvím postgraduálního studia na Business Institutu EDU a. s. může být tím správným krokem k získání vyšší pracovní pozice. Mezi dlouhodobě nabízené, osvědčené specializace patří také Executive LLM – Commercial Law, které je zaměřené na obchodní právo v kontextu práva Evropské unie.

TITUL LLM Z OBLASTI PRÁVA

Podmínkou pro přijetí do tohoto studijního programu je vysokoškolské vzdělání minimálně na bakalářském stupni nebo doložitelná manažerská praxe v odpovídající právní oblasti. Tato podmínka je důležitá zejména kvůli obsahu výuky, ta je zaměřena na praxi a je nutné, aby se studenti v dané problematice orientovali.
V programu bude čas věnován evropskému, hospodářskému a finančnímu právu, na něj naváže problematika hospodářské a nekalé soutěže. Velký přínos a praktické využití přináší modul Postavení podnikatele v současném právu ČR a EU. Opomenuta nezůstane ani oblast práva obchodních společností i závazkových vztahů, právo Evropské unie a v neposlední řadě mezinárodní obchodní právo, probráno bude také insolvenční právo a právo směnečné a šekové. Studium nezapomíná ani na oblast komunikačních schopností, klade důraz na efektivní řešení konfliktů – jeden z modulů se zabývá soft skills dovednostmi.

JEDINEČNÝ PŘÍSTUP KE STUDENTŮM

Výuku specializace Executive LLM – Commercial Law zajišťují přKlauzule, Odstavec, Kniha, Vpravo, Jura, Zákon, Zákonyední odborníci, kteří se pohybují v akademickém prostředí i v právnické praxi, díky této skutečnosti je zaručena vysoká úroveň přednášek a seminářů.
Filosofií Business Institutu je kromě předávání cenných odborných informací, také přátelský a vstřícný přístup ke studentům. Během absolvování studia dochází k navázání vzájemného partnerství mezi studentem a lektorem. Tým přednášejících tvoří zajímavé osobnosti z různorodých oblastí, které čerpají zkušenosti z reálného prostředí a obohatí tak své posluchače o informace, které mohou následně ihned použít ve vlastní kariéře.
Pro bývalé studenty je připraven absolventský klub, zájemci o další vzdělávání tak mohou bezplatně navštěvovat odborné přednášky, blokové moduly, Networkingová setkání a na tematických společenských akcích se scházet s dalšími úspěšnými absolventy a dále navazovat nové zajímavé kontakty.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient