Jak si srovnat bankovní a nebankovní půjčky – Kdo mi půjčí?

Pokud si člověk plánuje půjčit peníze, tak by měl postupovat velmi zodpovědně. A před sjednáním a podpisu smlouvy by si měl být jistý, že daný produkt je pro něj nejvhodnější. A to jak z hlediska nejnižšího možného úroku, tak i z hlediska rozumné výše splátek, které si bude moci dovolit za každé situace. Právě v tomto článku se podíváme na službu, která vám pomůže se srovnáním a vyhledáním nejvhodnější bankovní či nebankovní půjčky.

Jak si srovnat, kdo mi půjčí

Nejprve se podívejme na to, jak zjistit, kdo mi vůbec půjčí. Ke srovnání budeme používat stránku srovnávající půjčky http://www.srovnavacpujcek.cz/. Kterou si rovněž můžete otevřít a postupovat společně s námi.
Na začátku se nacházejí boxíky, ve kterých navolíte vaši situaci. Ať již se jedná o váš příjem, o zápis v registru, možnost ručit nemovitostí nebo například i informaci, zda-li máte bankovní účet. V této sekci se rovněž nastavují i vaše požadavky na hledanou půjčku. Má-li se jednat o bankovní či nebankovní produkt a v jakém rozmezí by měl být.

Po vyplnění ihned vidíme, kdo nám půjčí peníze – u koho splňujeme podmínky a kdo vyhovuje našim kritériím. Výpis se aktualizuje průběžně. Můžete tedy například i vyzkoušet měnit rozmezí částek a ihned uvidíme, kdo nám půjčí za jiných podmínek.

Jak si srovnat, kdo je nejvýhodnější

Zde již postup není natolik jednoznačný. Pro každého žadatele je unikátní.

Co znamená nejvýhodnější půjčka? Ta s nejnižším úrokem? Ta s nejnižší měsíční splátkou? Nebo něco úplně jiné? Každý žadatel má odpověď na tuto otázku jinou. A i vy si musíte zodpovědět, co je pro vás u hledané půjčky nejdůležitější. Může se jednat například o co nejnižší úrok, jelikož nechcete přeplatit co nejméně. Nebo se naopak může jednat o co nejmenší měsíční splátku. Jelikož nechcete zatížit rodinný rozpočet a nechcete se dostat do potíží, kdyby jste jeden měsíc měli vyšší rodinné výdaje a nevyšlo by na příliš vysokou splátku.

Který parametr je tedy pro vás nejdůležitější?

Následně si můžete dané výsledky seřadit dle daného sloupečku. Hledáte-li nejnižší úrok, seřadíte si vše dle nejnižšího úroku. Hledáte-li nejnižší splátku, seřadíte si je od nejdelší doby splatnosti – jelikož čím delší doba splatnosti, tím bude měsíční splátka menší. A ihned vidíte, kdo je pro vás nejvhodnějším kandidátem.

Díky tomuto srovnání jste získali jak přehled o tom, kdo vám půjčí, rovněž o tom, kdo vyhovuje vašim kritériím a v neposlední řadě jste získali i výsledky seřazené dle pro vás nejdůležitějšího parametru.

Zjistěte více o každém poskytovateli

Před samotným požádáním můžete učinit ještě jeden praktický krok – zobrazit si více podrobností o daném poskytovateli. Uděláte to kliknutím na tlačítko Info, čímž se dostanete na podrobné informace. Jako reprezentativní stránka tohoto detailu nám poslouží například detail této půjčky před výplatou pro matky na MD.
Nachází se zde detailní popis postupu, jak o daný produkt požádat. Jak dlouho bude vyřízení trvat a co vše musíte absolvovat. Rovněž je zde menší rozbor nabízeného produktu, včetně výhod a nevýhod. A v neposlední řadě se můžete podívat i na reprezentativní příklad. Dle kterého si můžete spočítat, kolik by jste přeplatili.

A požádejte přímo u bankovní nebo nebankovní společnosti

Jakmile si vyberete jednoho z poskytovatelů, tak můžete přejít na žádost. Což učiníte jednoduchým kliknutím na tlačítko Online žádost. Nachází se jak na hlavní straně, tak i na podstránce s podrobnostmi. Budete ihned přesměrování na konkrétní oficiální stránky poskytovatele. Samotný www.srovnavacpujcek.cz není zprostředkovatelem a ani žádným způsobem nevstupuje do vašeho vztahu zákazník – poskytovatel. Vždy jednáte přímo s danou bankovní nebo nebankovní společností.
Díky tomu se žádná třetí strana nedozví vaše kontaktní informace. A nebude ani ovlivněna rychlost sjednání, jelikož žádosti nebudou předávány přes prostředníky, kteří by vše pouze zpomalili. Vše bude rychlé a bezpečné. Komunikovat se zobrazenými firmami je rovněž bezpečné. Všechny jsou ověřené, že se jedná o poctivé poskytovatele, kteří nemají žádné nekalé praktiky. Můžete si od nich půjčit zcela bezpečně a nemusíte se ničeho obávat.

Podmínky služby jsou dostupné na adrese: http://www.srovnavacpujcek.cz/podminky-sluzby/.

Pokud jste při srovnání postupovali společně s námi, tak již nyní vidíte, kdo vám půjčí, kdo je nejvýhodnější a dokonce se již i nachází na jejich webové stránce s online žádostí. Pokud jste společně s námi nepostupovali, tak si nyní můžete otevřít danou stránku. Vyplnit, co můžete splnit. A co by naopak měl splňovat ideální produkt pro vás. A záhy budete mít před sebou výsledky.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient