Stěhování svépomocí je zbytečná dřina

Čeká vás v nejbližší době stěhování do nového domova nebo do lepších kancelářských prostor? Pak jste si možná vzpomněli na známé tvrzení, že stěhovat se je horší než vyhořet, a už nyní si děláte starosti, jak to jen všechno dopadne. Přitom se vůbec nemusí jednat o katastrofický zážitek, pokud se obrátíte na odborníky.

Spousta lidí chce zvládnout stěhování levně, a tak vše řeší svépomocí. Opravdu si ale myslíte, že je tohle nízkonákladová varianta? Málokdo má doma dodávku, takže je potřeba si někde půjčit větší auto – zdarma to nebude. Odnosit vše samostatně by bylo nemožné (obzvlášť v případě objemných skříní, klavíru, sedačky atd.), a tak si musíte domluvit pár kamarádů – těm také určitě něco dáte za pomoc. Když pak uvážíte nabídku Pražských stěhovacích služeb, které poskytují hodinu stěhování už od 700 Kč, zjistíte, že se najmutí odborníků skutečně vyplatí.

Pražské stěhovací služby přestěhují cokoliv

Odborníci se nezaleknou ničeho. Pražské stěhovací služby nabízí stěhování bytů, rodinných domů, kanceláří i obchodů. Poradí si také s těžkými břemeny, jako jsou trezory, piana, klavíry apod. Nepůsobí přitom pouze na území Prahy, stěhují kolikrát i za hranice ČR. Jelikož na trhu fungují už od roku 2003, setkali se s opravdu lecčím. Vědí také, že je občas potřeba neztrácet čas, a tak stěhují nonstop bez víkendových příplatků, v noci s 50% přirážkou.

Zapůjčí i obalový materiál

Dalším důvodem proč využít levné stěhování od Pražských stěhovacích služeb je fakt, že vám zapůjčí veškerý obalový materiál. Nebudete muset shánět přepravní boxy, bublinkové folie ani papír, tohle všechno si stěhováci přivezou. Jestliže si to budete přát, věci vám i zabalí, na místě zase rozbalí a rozmístí nábytek. Nepotřebné věci, jichž se při stěhování budete chtít zbavit, ekologicky zlikvidují. Může to být jednodušší?

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient