Ve firemním skladu se dá ušetřit místo díky stohovatelným boxům

Stohovatelné boxy

 

Celá řada tuzemských firem, jež se zabývají průmyslovou výrobou, řeší potíže s nedostatkem skladovacích prostor. Přitom ale současné sklady a haly zdaleka nevyužívají na maximum. Je to mnohdy způsobeno špatným systémem skladování a používáním nevhodných boxů a regálů. Jedním ze způsobů, jak tento problém vyřešit, je použití stohovatelných boxů a přepravek.

Šetří místo

Z vlastní zkušenosti vím, že stohovatelné boxy mají svůj smysl a rozhodně se vyplatí do nich investovat. Zatímco dříve jsem řešil velký problém s tím, kam uskladnit dosud nevyexpedované zboží, a musel jsem často přistupovat ke krizovým krokům, kdy se část zboží přesunula třeba i do mého domu, dnes už je situace přeci jen o poznání lepší.

Stohovatelné boxy se totiž dají skládat na sebe, případně do sebe, takže i větší množství zabere výrazně méně místa nežli běžné krabice a přepravky. I v relativně malém skladu, který má moje firma k dispozici, se najde dostatek prostoru pro uskladnění stovek těchto boxů, což plně uspokojuje naši potřebu.

V současné době využívám i stohovatelné boxy Euroclick. Oproti běžným modelům jsou výjimečné tím, že je u nich možné regulovat vnitřní objem, a to pomocí clickboosterů. Díky tomu nemám problém s uskladněním předmětů různé velikosti, případně s umístěním jednoho stohovatelného boxu do druhého.

Pro firmy, do výroby i do skladu

Jde o způsob, který ocení malé i velké firmy zejména v oblasti průmyslové výroby, automobilového průmyslu, ale i maloobchodní společnosti a živnostníci. Využití stohovatelných boxů je rozmanité. Sami budete překvapeni, jak takovéto drobné vylepšení dokáže snížit prostorové nároky vaší firmy.

Kromě jiného oceníte i jejich lehkost, jsou totiž vyrobené z plastu. Nemluvě o jejich vysoké nosnosti a variabilitě. Pokud vás zajímá více informací, navštivte webové stránky společnosti Schoeller Allibert.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient