Erotická masáž vám dobije energii

Erotická masáž

Každodenní shon, spousta drobných starostí i pracovní povinnosti a stres nás dokážou velmi rychle unavit a my se pak cítíme bez energie a stále unavení. Dopřejte si erotickou masáž a dobijte energii na maximum.

I když nic nebolí

Když vás bolí záda, zajdete si na klasickou masáž. Když si chcete odpočinout, přijít na jiné myšlenky a lidově řečeno dobít baterky, zajděte na masáž erotickou. Užijete si pocit, jak o vás někdo pečuje, zažijete vzrušení i uvolnění a budete odcházet s výbornou náladou a odpočatým tělem i myslí. Erotické masáže jsou trochu jiné, než ty klasické. Masérka je nahá nebo má na sobě jen sexy prádlo a nepoužívá k masáži jen své ruce, ale celé tělo. Masáž je pak zakončena vaším vyvrcholením, užijete si ji tak opravdu od začátku až do konce a budete na ni ještě dlouho vzpomínat.

Nestyďte se

Společně s vybranou masérkou se před masáží osprchujete nebo si užijete lázeň, abyste se uvolnili a zbavili ostychu. Stud k masáži nepatří, můžete si s masérkou popovídat a vyptat se na to, co vás zajímá. Po sprše si už můžete vychutnat erotickou masáž, při které masérka nevynechá žádný kousek vašeho těla a erotogenním zónám dopřává zvláštní péči, těšit se můžete i na masáž penisu. Je jen na vás, jestli se budete kochat pohledem na masérku, nebo zavřete oči a necháte pracovat fantazii. Můžete si vybrat z několika typů masáže, podle toho, co vás nejvíce láká nebo co je vám nejbližší. Dáte přednost nadýchaným mýdlovým bublinám, propadnete kouzlu nuru masáže s kluzkým olejem nebo zkusíte nezapomenutelnou tantra masáž, která skvěle uvolní vaše vnitřní napětí? Masáž je vhodná pro muže i ženy.

Nechte o sebe pečovat tak trochu jinak a dopřejte si okouzlující zážitek, na který hned tak nezapomenete. Odcházet budete nabití energií a odpočatí jako po dovolené.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient