Šikovné triky, které vám uberou pár let!

Především ženy se s přibývajícími roky smiřují jen velmi obtížně. V touze po kráse a mládí proto na plastických a estetických klinikách podstupují nejrůznější zákroky, které jim pár let uberou. Přemýšlíte-li, že se tam vydáte i vy, doporučujeme předtím vyzkoušet pár šikovných triků – méně radikálních, méně bolestných a přitom překvapivě účinných. Čím můžete letící čas trochu zpomalit?

Odličujte se – vždycky!

Jednou z klíčových fází v péči o pleť představuje pravidelné a důkladné odličování. Bez něj krásné pokožky nikdy nedosáhnete, a to i kdybyste měli ty nejdražší kosmetické přípravky na světě. Pokud totiž neodstraníte všechny nečistoty, které na tváři za celý den ulpěly, ani ty sebelepší krémy vám nepomohou. Nebudou totiž moct naplno fungovat a ukázat svou sílu. Odlíčení musíte provádět i v případě, že dekorativní kosmetiku vůbec nepoužíváte. Pokožce totiž brání v dýchání i usazené prachové částice, kožní šupinky, nahromaděný maz. Chcete-li tedy zabránit předčasnému stárnutí, povolejte do boje čisticí a hydratační přípravky, nezapomeňte ani na odličovače očí.

Dejte sbohem únavě

Unavená pleť, především pak v oblasti kolem očí, přidává pěkných pár let navíc. Věnujte proto očnímu okolí zvýšenou péči, budete se díky tomu cítit a vypadat mnohem lépe. Kosmetika nabízí spoustu šikovných „vychytávek“ v podobě krémů, sér a olejíčků, které všechny stopy spolehlivě zahladí. Alespoň jednou za týden pak aplikujte pleťovou masku, která obličej osvěží a zmírní kruhy pod očima. Využijte podzimní zkracující se dny a odeberte se na kutě dřív. Za osmihodinový spánek vám poděkuje nejen vaše pokožka.

S líčením to nepřehánějte

V případě líčení rozhodně netlačte na pilu, spíš naopak, uberte. Přejděte na lehčí krémový make-up, ten pudrový totiž vaší pokožce prokáže medvědí službu – kůže bude vypadat svraštělejší a vrásky výraznější. Do vaší kosmetické výbavy naopak zařaďte nejrůznější rozjasňovače, které váš obličej omladí a osvěží. Velkou pozornost věnujte obočí, právě ono výrazně rámuje celou tvář, respektujte proto jeho přirozený tvar a pinzetu používejte velmi opatrně. A jak vybrat správnou rtěnkuVzdejte se matných tmavých odstínů, vsaďte buď na lesky na rty, nebo na jemné růžové tóny, které dodají rtům na svěžesti i objemu. Pamatujte, že méně znamená více!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient