Imitace parfémů, která nerozeznáte od originálu

Hlavním důvodem, proč si řada lidí nepořídí luxusní parfém, je jednoznačně cena. Své oblíbené vůně se ovšem nemusíte hned vzdávat. Naštěstí existují dokonalé imitace parfémů, jež jsou od těch pravých nerozeznatelné. Proč si tedy připlácet za značkový flakon, když vám záleží jen na jeho obsahu?

Nepořizujte si levnou náhražku

Nejlepší imitace parfémů dokáží plnohodnotně nahradit originál bez toho, aby byly ochuzeny o jeho vlastnosti. Z toho důvodu nemusíte sahat po levných alternativách, u nichž není vůně tolik intenzivní, a navíc během několika chvil vyprchá. Imitace se zaměřují na populární parfémy světoznámých značek, jimiž jsou Versace, Yves Saint Lauren, Armani, Hugo Boss atd. Díky tomu, že oproti pořízení originálu ušetříte několik stovek až tisíc korun, můžete si zakoupit oblíbených vůní hned několik.

Když vám na originálním flakonu nezáleží

Jak už bylo zmíněno v úvodu, pro většinu z nás je důležité, jak voní, nikoliv z jaké lahvičky se nastříká. Na to výrobci imitací vůní rovněž myslí, a proto je jejich nabídka rozšířena o náplně parfémů, tzv. rozlévané parfémy, a plnitelné flakony na parfémy. Nemusíte si tak neustále připlácet za nové a nové lahvičky. Stačí si pořídit jen jejich obsah. Výhodou těchto flakonků je fakt, že jsou k dostání o různém objemu, tudíž si můžete pořídit jeden domů a menší třeba do kabelky.

Pomoc pro nerozhodné

Testery parfémů jsou tu pro všechny, kteří si z široké nabídky nemohou vybrat. Sadu 10 vzorků o 2 ml si můžete navolit buď podle svého, nebo sáhnete po předpřipravených TOP10 nejoblíbenějších vůních. Velký výhoda těchto miniaturních testerů spočívá v tom, že jsou vybaveny rozprašovačem. Proto se můžete navonět dle vaší potřeby a tím umožníte parfému plně se rozvinout. Potom bude rozhodování o pořízení vůně mnohem snazší. Nebo si nakonec pořídíte stejně všechny.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient