Papírové ručníky jsou nezbytné pro omezení šíření patogenních zárodků

Papírové ručníky jsou uznávány pro svou nezastupitelnou roli při udržování čistoty a hygieny. Zvláště v období chřipek je jejich role nezastupitelná.

Znáte výhody papírových ručníků?

Papírové ručníky jsou široce uznávány pro svou roli při udržování čistoty a hygieny v okolí umýváren na veřejných toaletách. Pokud i vy stojíte před rozhodnutím, zda do své umývárny použít elektrické tryskové vysoušeče rukou nebo zvolíte papírové ručníky, podívejte se na následující článek, který vám při rozhodování může pomoci.

Správná hygiena rukou je klíčová pro eliminování šíření bakterií a virů po okolí nejen umývárny, ale také všude tam, kde přijdeme do styku s nejrůznějšími materiály. Podle studie provedené společností Mezinárodní asociace pro ochranu potravin a mnoho dalších odborníků se shoduje, že používání papírových ručníků je pro minimalizaci růstu bakterií na površích lepší než použití tryskových vysoušečů. Ty způsobují kontaminaci 10krát více oproti papírovým ručníkům.

Papírové ručníky jsou ekologické

Zatímco se při používání elektrických vysoušečů spotřebovává velké množství elektřiny a do vzduchu se dostávají emise uhlíku, papírové ručníky jsou vyrobené z obnovitelných zdrojů a recyklovaného papíru. Při výběru doporučujeme například ekologické papírové ručníky Papernet. Díky inovativní technologii Dry Tech získává papír vyšší pevnost, objem a měkkost. Tyto ručníky jsou za mokra pevnější, proto se spotřebuje nižší množství na jedno utření rukou. Snižují tak náklady na množství nákladů i odpadu.

Ideální volba do ordinací

Papírové skládané ručníky představují také skvělou volbu do ordinací, kosmetických salonů nebo sanatorií. Zde doporučujeme použít i další papírové hygienické pomůcky. Například papírové podložky na vyšetřovací lůžka jsou ideálním doplňkem pro udržení vysoké úrovně hygieny v okolí vyšetřovacího nebo kosmetického lůžka.

Papírové podložky jsou vyrobeny z kvalitní dvouvrstvé celulózy. Tento materiál je vysoce savý a dermatologicky testovaný. Vaši klienti si tak mohou dopřát příjemný pocit z vyšetření, zatímco vám tyto podložky zajistí snadnou následnou údržbu lůžka pomocí perforace, kdy stačí podložku odtrhnout na požadovanou délku. Ve chvíli budete mít lehátko připravené k dalšímu vyšetření. Každá role je zvlášť zabalená do fólie.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient