Antistresové omalovánky

Také už jste zaznamenali tento momentální boom? Myslím, že už tyto omalovánky každý  alespoň viděl někdy na pultu v obchodě, v reklamě nebo třeba u kamaráda. Někdo těmto zábavným omalovánkám pro dospělé odolá, někdo zkusí alepoň jednu a někdo jim zcela propadne. Na internetu najdete spousty videí, jak lidé vybarvují, což mě osobně přijde jako poněkud zbytečná ztráta času.

Ale asi každého zarazí cena, za jakou se tyto “hračky” prodávají. Ano, slibují nám úžasnou zábavu, odreagování a hlavně zbavení dnes všudypřítomného stresu. Nebyla by však nějaká levnější varianta? Napadlo Vás třeba někdy zkusit si antistresovou omalovánku nakreslit sami? Mě ano a proto Vám o tom dnes můžu něco napsat.coloring-book-for-adults-1396839_1920

Mě se to velmi osvědčilo. Nejen, že se tím velmi sníží náklady, ale nemusíte s sebou třeba na cesty tahat celou knížku, vyberete si formát papíru, který se vám hodí nebo který máte zrovna při ruce. Proč si nezkrátit čas čekání na autobus, u doktora, na poradu nebo jinou volnou chvíli? Postačí okraj novin, ale i jízdenka.

A co je na tom nejlepší? Už při kreslení antistresových omalovánek se úžesně odreagujete. Takže máte vlastě dvojnásobný účinek této skvělé věci.

Výroba není nijak složitá. Můžete si vybrat, jak velký obrazec se Vám zrovna hodí. Buď si můžete nakreslit jednoduchý obrázek, třeba srdíčko, a do něj dělat malé části, nebo si nakreslit jen vlnky, spirálky, či jiný libovolný motiv složený z kapiček, teček, kroužků nebo geometrických obrazců.

A tip na závěr? Hezky vypadá, když drobným motivem ozdobíte dopisní papír. Můžete tak vyrobi naprostý originám a v barvách, které se líbí Vám nebo adresátovi.

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient