Cestujete autem? Pak se vám budou hodit tyto vychytávky

dovolená autem

Auta jsou nepostradatelnou součástí našich životů. Řada lidí se s nimi dopravuje za prací, nákupy nebo za zábavou. Pro značnou část lidí je řízení auta dokonce jejich obživou. Ti všichni tráví za volantem velkou část svého času. Proto přinášíme několik vychytávek, kterými si chvíle v automobilu můžete zpříjemnit i vy.

autorádio

# 1 Autorádio

Mít v autě co poslouchat je základ. A je jedno, jestli jsou to zrovna hity z celostátního rádia nebo muzika dle vlastního výběru. Při zaseknutí v dvouhodinové zácpě bude každý vděčný i za pořad o pěstování včel. Krom toho se prostřednictvím rádia lze dozvědět důležité informace týkající se silničního provozu. Širokou nabídku autorádií nabízí například firma Orava.

# 2 Alkohol tester

Jezdit pod vlivem alkoholu je nezodpovědné, nemorální a v neposlední řadě nelegální. Proto nikdy nesedejte za volant podnapilí. Co když jste ale měli pár skleniček předchozí večer a ráno chcete vyrazit na cestu autem? Nejlépe si hladinu alkoholu v krvi ověříte pomocí kompaktního a spolehlivého alkohol testeru FIT-219. Je skladný, můžete ho nosit i na klíčích a z přehledného LCD displeje jednoduše vyčtete všechny potřebné informace.

# 3 Autochladnička

Pokud vyrážíte na delší cesty, je potřeba si nachystat pořádné zásoby. A taky dohlédnout na to, aby se nezkazily. Pokud navíc cestujete i ve více lidech, třeba s rodnou nebo přáteli, určitě zvažte pořízení autochladničky s termoelektrickým chladicím boxem na všestranné použití TF-240. Tu oceníte při pobytu u moře i při stanování v kempu. Autolednička dokáže chladit až o 12 °C pod teplotu okolí, což ocení především milovníci pořádně oroseného zlatavého moku. Pokud se pak ale budete opět chystat řídit, nezapomeňte před tím použít výše zmíněný alkohol tester. Předejdete tak zbytečným potížím.

auto

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient