Proč zralým ženám fungují partnerské vztahy

Zralé ženy během času získávají ve svém životě mnohem více zkušeností, sebevědomí a jistoty. To se samozřejmě odráží i na jejich vztazích s muži.

Zralé ženy dělají také věci, které dobře utužují jejich partnerské soužití s mužem. Mají pár věcí, na které se soustředí. Zralé ženy proto, aby jim fungoval partnerský vztah, nezapomínají na ty kolem. Svého partnera milují, jinak by s ním nebyly, protože už vědí, co chtějí, ale i co nechtějí.

Nedusí svou láskou

Nezapomínají na své kamarády, přátele i rodinu. Uvědomují si už totiž, že tito jejich blízcí tu s nimi byli i v době, kdy ještě nepoznaly svého partnera. A možná, že tu budou i v době, kdy tu třeba jejich partner zase nebude. Nejsou na mužích přehnaně závislé a nevěší se na ne tak moc, že se od nich nedokáží hnout ani na krok. Nedusí je svou láskou. Umí být i samotné a užít si svůj volný čas i s někým jiným. Upnutí se na partnera ihned od počátku vztahu není dobré a ony to už dobře vědí.

Umí být vděčné

Zralé ženy umí už svému partnerovi poděkovat. Neustálé hádky a výčitky si odpustí a dokáží ocenit kvality muže. Muži se vedle zralých žen cítí velmi dobře, protože ženy takto podporují jejich osobnost a sebevědomí, což muži prostě vyžadují jako malé děti. Zralá žena tuto ješitnost umí přejít, protože je nad věcí. Děkování ale není pro mnoho žen vůbec snadné. Zejména proto, že tisíce maličkostí u žen muži berou jako samozřejmost a ženám by také udělalo radost, kdyby jim občas muž poděkoval. Když to ale překonají a naučí se to, jejich partneři jsou jim za to velmi vděční. Navzájem si pak sami sebe mnohem více váží. A funguje to.

Jsou finančně nezávislé

Zralé ženy nejsou závislé na svém partnerovi a jsou po finanční stránce samostatné. Dokáží si totiž vydělat na vše, co samy k životu potřebují. Nejde jim ani o to, kolik muž vydělá a jak je moc bohatý. Nutné je, aby byl také finančně nezávislý, nenechal se vydržovat a nepůjčoval si od ženy peníze. To je pak opravdu odrazuje. Stejně tak, jak si dokázaly vytvořit svou nezávislost, ale vyžadují i nezávislost muže. V čem? Nehodlají se starat o domácnost, nákupy, vaření, uklízení a praní zcela samotné. Stejně jako o finance se chtějí o práci dělit. Je to pochopitelné. Pokud nefunguje model, muž živí, žena tvoří zázemí, musí si jít naproti oba.

Velká slova používají, až se to hodí

Zralé ženy nevyžadují slyšet, miluji tě, denně. Umí si to nechat na vzácné příležitosti. Říkají to jen tehdy, když to tak opravdu cítí. Když se totiž silná slova říkají moc často, význam slov ztratí svoji váhu. Zralé ženy si dokáží užít i čas o samotě a být jen samy se sebou. Ke svým koníčkům nepotřebují absolutně nikoho. Vydrží i několik dní bez partnera. Chápou a uvítají, jak je dobré si občas od sebe navzájem odpočinout. Vědí, že jejich partner tento přístup ocení. Jsou sebevědomé a stojí na svých nohou.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient