Volkswagen s několika nej

Volkswagen

Vozy značky Volkswagen jednoznačně patří k tomu nejlepšímu, co automobilový trh v současné době nabízí. Mimo jiné za nimi stojí i pověstná německá kvalita.
Koncern Volkswagen má na svém kontě hned několik nej. V první řadě je největším výrobcem automobilů v Německu a třetí největší automobilkou světa. A právě z výrobní linky Volkswagenu pocházejí tři z deseti vůbec nejprodávanějších vozů světa – Golf, Beetle i Passat. A které ze současných modelů zasluhují vaši pozornost?

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon snad každého na první pohled upoutá zcela nezaměnitelným profilem. A trefný je i jeho samotný název. Latinské slovo arteon je totiž odkazem na věčnost umění člověka. A takový je i tento model – uměleckým dílem v pravém smyslu. Protažená silueta s dlouhým rozvorem kol, bezrámová boční okna, futuristickým dojmem vyhlížející 3D světlomety, sportovní sedadla, ale především opravdu štědrý zavazadlový prostor s obsahem 563 litrů, to jsou parametry, jež tento vůz povznášejí na elegantní limuzínu poskytující maximální pohodlí všem, kteří do ní usednou. Nejen na cesty je toto vozidlo přímo ideální.

Volkswagen Tiguan

S oblibou na cestách hledíte do nebe? Pokud samozřejmě neřídíte? Vybavíte-li si svůj Volkswagen Tiguan posuvným střešním oknem s LED osvětlením, budete mít možnost se tímto pohledem kochat přímo bez omezení. Především ale tento vůz disponuje řadou různých asistenčních programů, s nimiž budete mít perfektní přehled o tom, co se děje na silnici. A nejenom to. Vestavěná navigace ho provede i těmi nejzapadlejšími kouty republiky a systém ParkAsist prakticky sám bezpečně zaparkuje. Velmi lákavé, že milé dámy?

Volkswagen Polo

Je v hledáčku vašeho zájmu vozidlo vhodné do městského provozu? Tím bezpochyby je Volkswagen Polo. Vůz je maximálně stabilní v zatáčkách a obavy nemusíte mít ani při jízdě v nepříznivém počasí. I tento mobil je vybaven moderními systémy předvídajícími situaci na silnici, navigací a nezbytným připojením na wi-fi. Zkrátka se po všech stránkách jedná o moderní automobil pro moderního člověka. A tím jste bezesporu i vy, nebo ne?

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient