Podzimní sychravé počasí si užijte v klidu a pohodě. Jak na to?

Podzimní ozdoby do bytu

Sychravé počasí a méně denního světla nás nutně nemusejí hnát do podzimních splínů. Uvařte si čaj, otevřete knížku, zapalte svíčku a relaxujte, zapalte oheň v krbu a zachumlejte se do deky. Užívejte si jedinečné kouzlo přítomného okamžiku.

Užijte si chvíle, kdy přijdete domů po náročném pracovním dni nebo z deštivé procházky se psem a můžete v klidu a teple relaxovat. Využijte pohovku nebo křeslo a užijte si zasloužené chvíle klidu. Pořiďte si třeba hřejivou deku z mikroplyše, nebo sáhněte po přírodních materiálech s vysokým podílem bavlny. Přírodní materiály jsou příjemné na dotyk, lépe odvádějí vlhkost a při pohybu také neelektrizují.

Stylové přehozy a plédy

Pokud chcete ozvláštnit svůj interiér, použijte skotské plédy s třásněmi, které umí spolehlivě zútulnit i minimalistické zařízení obývacího pokoje i ložnice. Skotské plédy v sobě snoubí mimořádný komfort, elegantní noblesu a precizní zpracování každého detailu. Skotské plédy jsou praktické, užijete je na podzim a v zimě u krbu, při čtení i u televize. Budou se vám hodit i v během jara a léta při chladných večerech na balkoně a terase. Dozdobí minimalistické i tradiční interiéry.

Kvalitní ložní prádlo a prostěradla

Během podzimu a zimy musíme doplnit energii. K tomu potřebujeme dostatek kvalitního spánku. Velurová prostěradla se sametově jemným a dokonale hebkým povrchem má jemně střiženou froté smyčkovou tkaninu, vyrobenou z 80 % bavlny a 20 % polyesteru. Smyčku tvoří bavlna a polyester jen podklad, na kterém je smyčka zachycená. Velurová napínací prostěradla mají vysokou gramáž 200 g/m2 a nežehlí se. K tomu si můžete pořídit povlečení z bavlny, lnu, damašku nebo krepu.

Načerpejte energii

Naučte se v tomto období více spát a odpočívat. Dříve to tak přirozeně lidé dělali a věděli proč. Nenuťte se k přepínání díky vymoženosti elektřiny a ústředního topení. Choďte spát dříve a o víkendu si přispěte. Nezapomínejte ani na pohyb. Procházka v mlze či dešti umí posílit vaši imunitu. A protože si už málokdo z nás dělá dřevo na zimu a nemusí si jej pokaždé, když se chce ohřát nanosit ke kamnům, najděte způsob, jak posilovat své svaly jinak. Připravíte se tak na jaro a léto v pohybu.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient