Dokonalost thajské masáže

Miluji wellness procedury. Už od mládí experimentuji s masážemi. Klasické, sportovní, relaxační i netradiční jako třeba ty s lávovými kameny. A thajské masáže, to je dokonalý požitek.

Thajské masáže Praha

Thajské masáže mám nejradši. Proč? Protože vaše tělo ruce šikovných masérek prohnětou důkladně, navíc při optimálních polohách, kdy se vám skvěle protáhne tělo. Každá jeho část, promasírují se klouby i kosti. Dokonale do hloubky. Když odcházím ze salonu, mám ten osvěžující pocit, jako když jsem po cvičení. Svaly vibrují, jak jsou prokrvené, pokožka má i lepší barvu. Doslova znovuzrození. Stačí si najít ve svém okolí salon, který toto poskytne. Zadejte do vyhledávače například „thajské masáže Praha“ a uvidíte, kam se obrátit.

Original Thai Massage pro vás

Jak thajské masáže probíhají? Salony nabízí několik druhů. V základu jde o klasickou thajskou masáž a olejovou thajskou masáž. Klasiku si dopřávám, když mám ztuhlé tělo, zejména od sezení u počítače. Jde o tvrdší metodiku, někdy jste oblečeni do bavlněného trika a kalhot, aby ruce masérky neklouzaly po pokožce, tudíž jdou její hmaty víc do hloubky. Skvělé je, že spolupracujete s masérkou. Nejdřív tělo prokrví, poté vám terapeutka protahuje tělo do poloh jógy. Rychle se zbavíte zatuhlosti i bolesti. Olejová masáž je relaxační, tu si dopřávám spíš po stresově vypjatém období. Skvělé je vnímání esencí éterického oleje. A prohřátí svalů s pomocí horkého oleje je báječné. Masáží se nemusí obávat ani těhotné ženy, které také potřebují uvolnit a odblokovat záda nebo se zbavit otoků. Velmi mne překvapila i masáž s lávovými kameny. Člověk by řekl, že nebude tak intenzivní, ale vnímání vibrací horkých kamenů skutečně uvolňuje. A doporučení na závěr? Osvědčil se mi salon LANNA K, kde nabízí Original Thai Massage za skvělé ceny.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient