Nudíte se v posteli? Zkuste tato zpestření

Zdolávat vrcholy bychom neměli jenom v práci či při honu za cestovatelskými sny, ale hlavně také v posteli, co se erotických cílů týče. Obzvlášť to platí v případě dlouhodobých vztahů, kde může dojít po určité době k jistému pocitu vyhoření v oblasti přitažlivosti a s tím spojené sexuální aktivity. Pokud se již v takovém bodě nacházíte nebo mu chcete rovnou předejít, okořeňte váš sexuální život doposud nepoznanými pomůckami a praktikami. Co tedy přesně můžete vyzkoušet?

Erotické pomůcky

Na trhu je v současnosti celá řada erotických pomůcek. Rozhodněte se nestyďte vašemu protějšku navrhnout návštěvu sexshopu nebo společně zabrouzdejte na internet a vyberte něco, se vám oběma zamlouvá. Oživit sexuální život můžete třeba pomocí populárního vibrátoru, který se dokonce dá pořídit ve verzi pro páry. Vyzkoušet můžete také Venušiny kuličky nebo vibrační kroužky.

Oživující scénáře

Zkuste s parterem zavzpomínat na staré časy, zažijte opět divoký a vášnivý sex nebo si vytvořte dokonalou relaxační atmosféru připomínající masážní salón. Jak se říká, sex na usmíření je jistota. Zkuste třeba zinscenovat hádku, a navoďte si tak potřebnou atmosféru.

Nové praktiky

I přes to, že je postel primárně koncipována jako místo pro sex, zkusit ho můžete i na jiných místech. Oživení v podobě nové lokace bývá zaručeným receptem. Nebojte se zakomponovat třeba pračku, kuchyňskou linku, šatnu, stůl nebo komodu.

Nečekejte, než váš pomyslný plamínek v posteli úplně zhasne. Dodejte mu znovu absolutní žár a vyzkoušejte vše, co vás jenom napadne. Začít můžete jednoduše třeba s erotickým prádlem. Okořenit pak můžete váš sexuální život ještě pomocí nejrůznějších erotických pomůcek. Nakonec to můžete celé zkombinovat hraním erotických her– zkrátka fantazii se meze nekladou.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient