Relaxace se zdravotními účinky? Pořiďte si svou vlastní venkovní vířivku

O tom, že je voda léčivá, se mluví již celá staletí. To, že masáž prospívá tělu i mysli, známe také již dlouhá léta. A tak není divu, že kombinace vody s masáží, takzvaná hydroterapie, dosahuje jedinečných účinků na psychické i fyzické zdraví. Nechce-li se vám chodit do přeplněných wellness center, platit předražená vstupná a dělit se o prostor s cizími lidmi, máme pro vás skvělé řešení – pořiďte si svou vlastní venkovní vířivku. Zvolíte-li navíc model pro celoroční použití, budete si moci výhod hydromasáže užívat opravdu kdykoliv. 

Přípravy podkladu nejsou třeba

Oproti venkovním bazénům nepotřebují venkovní vířivky žádný extra velký prostor, zapouštění do země, jakož ani zastřešení. Stačí, když vyberete rovnou, zpevněnou plochu, která bude mít dostatečnou nosnost, aby vířivku naplněnou vodou unesla, a také se neobejdete bez přípojky k elektřině. Pak už jen záleží plně na vás, zda jí najdete vhodné místo na terase, dvorku či zahradě. 

Neutrácejte zbytečné náklady

Chcete-li si užívat venkovní vířivku opravdu celoročně, budete muset pořídit odpovídající model. Stejně tak důležité je ale také to, aby vám vířivka sloužila dlouhá léta, proto potřebujete volit kvalitu. Vysokou kvalitu včetně důmyslného zpracování a dlouhé životnosti vám zajistí venkovní vířivky IQue Sweden. Ty jsou, jak už název napovídá, vyráběny ve Švédsku, a to tak, aby odolávaly i těm nejdrsnějším severským podmínkám. Jejich velkou výhodou je zpracování z akrylu doplněné trojitou termální izolací, která vám ušetří náklady na provoz v řádech tisíců korun ročně. I když je tedy prvotní investice vyšší, rozhodně se vám vyplatí a vyhnete se budoucím zbytečným nákladům. 

Vířivky IQue Sweden seženete u prodejce Spahouse.cz, který má svůj showroom vířivek v Praze, v Hradci Králové a Slavkově u Brna. Zde si můžete vířivku nejen prohlédnout, ale i vyzkoušet a nechat si poradit od odborných pracovníků. Budete tak mít jistotu té nejlepší volby…

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient