Víte, že i výběr kancelářských potřeb ovlivňuje vaše výsledky?

Může se to zdát jako nesmysl, ale opak je pravdou. Výběr správných kancelářských potřeb se podílí na tom, jak se nám bude dařit při běžné kancelářské práci. Když máte propisku, se kterou se vám špatně píše, málo desek pro třídění dokumentů a nepohodlnou židli, je jasné, že práce nebude příjemná. Podívejte se, na co se zaměřit při výběru kancelářských potřeb a na co si dát pozor.

Z kancelářské židle vás nesmí bolet zádaKancelářská židle Křeslo KA-N240 RED - zvětšit obrázek

Při výběru kancelářské židle se soustřeďte na to, aby měla správně tvarovanou zadní opěrku. Poloha opěrek pro ruce by měla být v rovině s deskou stolu a ani delší sezení na této židli by vám nemělo způsobovat výraznější nepohodlí. Pokud máte v práci židli, která vám vyloženě nevyhovuje, nenechte si to líbit a pokuste se domluvit se na její výměně.

Laminátory, skartovače a další kancelářská technika vám ušetří práci

Mezi kancelářské potřeby patří i takové pomůcky, jako jsou laminátory nebo skartovačka. Pomocí skartace se efektivně zbavíte citlivých dokumentů a s laminátorem zase vytvoříte profesionálně vypadající dokument. Hodit se může i řezačka, která je vhodná pro přesné ořezání vizitek nebo úpravu formátů papíru.

Pomůcky pro názornou demonstraci výsledků

Když už máte pořádné kancelářské potřeby, se kterými dokážete dosáhnout těch nejlepších výsledků, přichází na řadu jejich prezentace. Hodit se bude profesionální tabule, kde s přehledem ukážete všechna čísla a důležitá fakta. V rámci diskuze nebo pro přímé vymýšlení řešení ve skupině jsou zase vhodné flipcharty.

Zásobník na pap. ručníky TOP - na 500 ks - zvětšit obrázekAni v kanceláři nezapomínejte na hygienu

Ať už se jedná o domácí kancelář nebo vyložené pracovní prostředí, vždy je nutné dbát i na hygienu. Ručníky, papírové osušky a čisticí prostředky je dobré používat i pro očištění klávesnice nebo myši, kde se drží velké množství bakterií. Jednou za čas si proto udělejte chvilku, kdy si vyčistíte své pracoviště a zabráníte tak šíření a rozvoji potenciálně nebezpečných bakterií a virů.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient