Nejlepší dárek narozeninám a výročí je kvalitní šumivé či archivní víno v luxusním balení

Jakmile se blíží narozeniny příbuzných a kamarádů, věnuji jim dárek vonící květinami a ovocem. Ano, jedná se o víno. Dle významu události pak zvolím buď archivní produkt, anebo sáhnu po kvalitním šumivém vínu.

U dávno nekupuji k významnému jubileu blízkých kosmetiku, které má každý nadmíru. Dokonce ani poukazy na oblečení a do fitness centra. I když jsou tyto věci jako překvapení příjemné, archivní víno 1980 nebo 1976 jim udělá mnohem větší radost. 

Darujte něco extra

Když věnujete milovaným lidem archivní víno 1976, budou nadšení. Ještě větší radost bude panovat v okamžiku, pokud se v tomto ročníku právě narodili. Archivní vína mají specifickou chuť a poznáte, co s nimi udělal čas. Nejedná se o běžné chutě, ale o něco extra. Aspoň na chvíli si budete připadat jako celebrity sedící v přepychové restauraci pětihvězdičkového hotelu. Jednou za čas by si měl i obyčejný člověk dopřát luxus, který si jistě právem zaslouží.

Proč zrovna ročník 1976?

Archivní víno 1976 je prostě nadstandardní. Je velká škoda, že období sklizně narušil vytrvalý déšť. Naštěstí jsou k dostání z tohoto ročníku vína, s nimiž si připomenete významné životní události. Jedná se o vína z Bordeaux, Burgundska, údolí řeky Rhony a vína z alsaských vinic. Patříte-li k milovníkům vyzrálých vín, je archivní víno 1976 právě pro vás. Jako dárek se hodí pro vyzrálé jedince, kteří už vědí něco o životě.

Luxus každým coulem

Pakliže vás zaujalo archivní víno 1980, jdete správnou cestou. Očekáváte-li od něj maximum, tak s tím počítejte. Otevřít si láhev tohoto kvalitního vína je svátek, a proto není rozhodně určeno pro obyčejné popíjení u televize. Nejlevnější láhev si můžete koupit v internetovém obchodě Wineme již od 2000 korun, což je při dnešních cenách doslova za hubičku!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient