Novinky ze světa sportu

Tenis

Tenistka Svitolinová po životní sezóně mění trenéra. Ukrajinská tenistka je na čtrnáctém místě ve světovém žebříčku. V této sezóně získala titul na turnaji v Kuala Lumpuru, zahrála si ve finále soutěže Elite Trophy v Číně. I přes to ukončuje dvou a půl letou spolupráci s trenérem Iainem Hughesem.

Podobně jako ona ukončila nedávno spolupráci i Plíšková s trenérem Petrem Vaňkem. Trenéra letos měnily i Kvitová, Šafářová nebo Strýcová.tennis-15844_1920

Hokej

V extralize se dnes utkaly týmy Třince a Zlínu. Třinci se v letošním 22. kole extraligy daří a svou převahu ukázal i v tomto zápase, kdy nad Zlínem vyhrál 7:1.

Box

Na mistrovství Evropy v boxu se utkala česká boxerka Martina Schmoranzová s Maďarkou Ramónou Korcsmárosovou v kategorii do 64 kg a zvítězila. Tím si Češka zajistila postup do čtvrtfinále.

Lyže

Další závod alpských lyžařů byl zrušen. Jednalo se o závod v Severní Americe. Důvodem je teplé počasí a nedostatek sněhu. Stejné problémy zrušily i závod v kanadském Lake Louise a hned tři závody v Beaver Creeku v USA. Je snaha o nalezení jiného dějiště závodů, protože předpověď počasí stále nehlásí sněžení. Uvažuje se nad francouzským Val d’lsére.

Basketbal

Pardubičtí basketbalisté se projevili v zápase FIFA Europě Cupu, který se konal v běloruské Minsku. I přes počáteční potíže se Pardubičtí dokázali probojovat k vítěznému konci a porazit tým Cmoki Minsk.basketball-1123354_1920

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient