Nejpraktičtější dopravní prostředek do města? No přece Skútr!

Automobil umožňuje rychlý přesun i na delší vzdálenosti, ale když čekáte v koloně a popojíždíte rychlostí několika metrů za minutu, raději byste šli pěšky. Pokud se kvůli dopravní špičce pravidelně dostáváte do časového presu, možná je ten správný čas na pořízení jiného dopravního prostředku. Světovým metropolím vládnou mrštné skútry, které umí nekompromisně prokličkovat zácpou. Chcete-li být v cíli podstatně rychleji, a navíc ušetřit nemalou částku za pohonné hmoty, nemáte na vybranou.

Ekonomické cestování

K největším výhodám skútrů patří cenová dostupnost. U renomovaného prodejce Kentoya seženete kvalitní skútry levně, a to dokonce i na splátky bez navýšení. Váš rozpočet přitom nezatíží ani výdaje za benzín. Úsporné motory si řeknou o cca 3 litry na sto kilometrů. Jednoduchým výpočtem dojdete k závěru, že se vám investice do jednostopého přemísťovadla vrátí poměrně rychle.

Městský skútr Kentoya FEVER 125 4T
Městský skútr Kentoya FEVER 125 4T

Bezproblémové parkování

Městské skútry jsou obratné a kompaktní. Nebudete mít problém s parkováním – příhodné místo najdete mnohem snadněji než pro větší automobil. Přesto nemusíte mít strach z toho, že si na vás budou řidiči dovolovat. Skútristé jsou ostatními vnímání jako plnohodnotní účastníci silničního provozu.

Pro dvě osoby je ideální maxi skútr

Pokud vás vlastnosti skútrů nadchli, nezbývá, než si vybrat takový, který bude vyhovovat vašim potřebám. Pod značkou Kentoya najdete skútry do města, větší maxiskútry pro dvě osoby, stylové retro skútry i houževnaté off-road skútry. Na všechny modely se vztahuje prodloužená tříletá záruka na motor a na vybrané modely zvýhodněná akční cena.

Skútr Kentoya BROADWAY 125 4T, který nyní můžete pořídit se slevou 3000 Kč!
Skútr Kentoya BROADWAY 125 4T, který nyní můžete pořídit se slevou 3000 Kč!

Kentoya je na českém trhu již od roku 1994 a je nejdéle působící značkou. Každoročně uvádí na trh nové modely a otevírá několik poboček. Náhradní díly jsou levné a okamžitě dostupné. Více se dozvíte na www.kentoya.cz.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient