Zahradní párty stany – jen krok od pohodlí

Pokud patříte mezi milovníky letního počasí, jistě nepohrdnete užitečnými pomocníky na zahradu. Když pomineme důležitost sekačky, skleníku, fóliovníku a jiných věcí, zbývají nám potřeby přinášející pohodlí ve chvílích relaxace. Skvělou ochranu před sluncem nám nabídnou slunečníky, ale co když začne pršet? Situaci zachrání zahradní párty stany, které lze pořídit v nejrůznějších velikostech, barvách a tvarech.

V módě jsou opět nůžkové stany

Praktické zahradní párty stany se hodí pro slavnostnější chvíle i běžné užití. Není pochyb o tom, že nabízejí soukromí. Navíc ochrání před ostrými paprsky slunce a dešťovými kapkami. Díky bočnicím se dají dle libosti uzavřít. Zahradní altánky upotřebíte od jara až do podzimu. Určitě vám padnou do noty na dovolené u vody, při kempování. Nejvíce se však využívají pro zahradní slavnosti, na trzích i festivalech hudby. V neposlední řadě potěší jejich snadná montáž, kterou zvládne snad každé malé dítě. Milovníky pestrých barev zaujme plejáda odstínů připomínající letní pohodu. Klidně si můžete dopřát malé altánky či párty stany velikých rozměrů.

Jaký párty stan by se vám líbil nejvíce?

V dnešní době lze pořídit zahradní párty stany nejrůznějších velikostí a tvarů. Nejdříve byste si měli rozmyslet rozměry. Někomu stačí malý model, jiný prahne po obrovském altánku. Největšími favority jsou nůžkové produkty, které se prostě roztáhnou a na konstrukci jsou instalovány plachty. Celá práce trvá jen několik minut. Pak už záleží jen na vás, zda si zvolíte altánky s bočnicemi. Nutno říci, že bočnice jsou praktické a zajišťují větší soukromí. Zaměřte se na kvalitní párty stany, které jsou navíc vodotěsné. V každém případě si pečlivě přečtěte všechny pokyny výrobce, jen tak vaši oslavu nic neohrozí. Zapomeňte na podezřele nízké ceny a nakupujte u spolehlivých prodejců.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient