Reprezentativní prostory pro jednání a konference zajistíme za vás

Villa Bílý mlýn - salonek

Sehnat reprezentativní prostory pro uspořádání mezinárodní konference nebo workshopu s dostatečným ozvučením a technikou pro tlumočnické služby v Praze není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Účastníky potřebujete ubytovat, zajistit jim pohoštění a v neposlední řadě jim poskytnout prostor pro zpracování informací ze školení, tiskových konferencí i pracovních schůzek. Hlavním kritériem je odpovídající kapacita, technické zázemí, rozhodující jsou i ceny.

Jak zajistit konferenci či teambuilding i v jiných českých městech

Jak se však vypořádat se situací, kdy je potřeba s pořadateli i aktéry přejíždět do jiných měst, kde se pořádají zbývající části plánovaných akcí? Jak jednoduše propojit konferenci v Praze, ubytovat účastníky a následující den pokračovat například v Plzni, Českých Budějovicích a jiných regionech České republiky? Online vyhledávání nám sice nabízí spousty možností, avšak pokud nejsou v symbióze, stojí organizátory velké úsilí dokázat vše v časové posloupnosti bez zbytečných průtahů. Ideální možností je soustředit prostory pro teambuilding mimo Prahu a nalézt místo pro školení v Praze či místo pro workshopy u jedné společnosti, pro niž je zajištění prostorů, ubytování, stravování i přesunu účastníků hračkou. Na vás už závisí „jen“ rozeslání pozvánek, příprava konference a detailní organizace.

Zanechte v myslích účastníků nesmazatelnou stopu

Obchodní schůzka v Praze se také nemusí odehrávat v rezervované restauraci, kde nemáte jistotu, s jakou náladou se vzbudí kuchař a jaká překvapení vám přichystá. Reprezentativní prostory s dostatkem soukromí, zajištěním občerstvení i odpovídajícím technickým vybavením jsou jistotou, již poskytuje klimatizovaný Kongresový sál Ambassador. Sem se vejde až pět set osob, které budou v případě potřeby občerstveny v rámci rautu či cateringu. Historické secesní vybavení sálu se každému nesmazatelně vepíše do paměti a vámi pořádaná konference bude mít dvojí účinek. Jednak budou účastníci seznámeni s novými poznatky, informacemi či obchodními podmínkami, pak si ale odnesou i dojem z jedinečného zážitku z Prahy.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient