Vlastnoručně provedené SEO nefungovalo, agentura to napravila

seo analýza

O SEO by se měl v dnešní době zajímat každý, kdo působí v online světě. Bez toho totiž téměř nemáte šanci dostat se na první stránku vyhledávání. První příčky zpravidla obsazují ti, co se o to dlouhodobě snaží. A já se také snažil, nicméně vyhledávače mé triky nějak nebraly v potaz.

Na internetu o optimalizaci pro vyhledávače najdete opravdu spoustu materiálu od základních principů až po skutečně detailní návody, jak se „zaručeně“ dostat na první místa ve vyhledávačích. Umíte-li anglicky, máte prakticky vyhráno, jelikož materiálů ke studiu je ještě více. Jenže většinou vám úspěch nezaručí.

Konkrétní recept vám nikdo neřekne

Potíž je totiž v tom, že veškeré návody poskytnou obecné rady, ale nikdo vám nepoví, co bude fungovat přesně ve vašem konkrétním případě. Například vám neporadí klíčová slova – analýzy klíčových slov jsou pro laika docela náročné, a pokud budete cílit na špatné slovo, vše bude daleko těžší. A především zbytečné. To se přesně stalo mně. Vybral jsem si fráze, v nichž jsem se nemohl vyrovnat velkým hráčům obsazujícím první místa. Agentura pak přišla s jinými.

SEO

Po dlouhém trápení jsem se obrátil na agenturu

Samostatně jsem se s optimalizací pro vyhledávače trápil asi půl roku. Vím, že výsledky nemohou být vidět hned, jenže půl roku už mi přišlo jako dostatečně dlouhá doba, aby se mé snahy projevily. Nestalo se. S pocitem selhání jsem tedy začal hledat agenturu, která by si s náročným úkolem poradila lépe než já.

Zvolil jsem společnost SEO Consult, líbilo se mi, že u nich platíte až za prokazatelné výsledky. Nedůvěřivě jsem je totiž podezíral, že se jim s mým prokletým webem také nebude dařit. Ale zmýlil jsem se. Na některá klíčová spojení se nyní moje stránky nachází i na třetí pozici. Sice to pár měsíců trvalo, ovšem dosáhli jsme, čeho jsme chtěli. Jak? Bližší informace najdete třeba zde: http://www.seoconsult.cz/sluzby/analyza-klicovych-slov. Jedno vám však řeknu. Za mě je rozhodně lepší dát pár tisíc odborníkům než se trápit samostatně.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient