Nejlepší sportovní hry na PS4

Rádi sledujete nejrůznější sportovní utkání? Vyzkoušejte si být jedním ze zúčastněných a zahrajte si je na PS4. Podívejte si, jaké jsou ty nejlepší sportovní hry na PlayStation 4, se kterými se zabaví celá rodina i kamarádi.

FIFA 19

Fotbalovou hru FIFA zná jistě každý. Momentálně se jedná o nejnovější hru z této série, ve které se můžete těšit na spoustu novinek. Hra již nyní vypadá reálněji, protože dochází k soubojům, které vypadají velmi reálně. Přihrávky jsou zde také mírně odlišné. Nejedná se o klasické laserové zaměřování přesně ke spoluhráči, nýbrž o mnohem reálnější podání výkopu, který se ne vždy musí podařit. Co je zde jedinečné? Jedná se o obranu. Ta je dovedena téměř k dokonalosti. Obránce může snadno vzít útočníkovi míč a zajistit tak dokonalou obranu svému týmu. Vidět můžete také jedinečné zpracování skluzů a úchvatné herní triky stopera.

sportovní hry na PS4

Dirt 4

Zapojte se do závodu, který má co nabídnout. Hra je vytvořená tak, že vás může překvapit v jakékoli části závodu. Jedinečné ovládaní zajistí, že se při každé zatáčce nepřevrátíte na střechu, ale zároveň se nejedná o snadné ovládání. Vyberte si ze dvou režimů. První je režim pro začínající nebo rekreační hráče. Ten druhý je pro ty, kteří mají rádi výzvy. Můžete získat trofeje a nejrůznější ocenění. Naučíte se také dokonale ovládat brzdu a plyn, tak abyste se nevybourali hned v první zatáčce.

NBA 2K17

Jedná se o basketbalové utkání, kde jste součástí sportovního týmu, který si vyberete. Jedná se o velmi povedenou verzi této hry. Jsou zde vylepšené detaily a také velmi hezky zpracovaná grafika. Těšit se můžete na nové pohybové animace a zvukové efekty. Co je zde opravdu jedinečné? Uvidíte nové herní módy, které jsou vyšperkovány tím, že se snaží zaujmout hráče vyprávěním příběhu. Navíc můžete obdivovat velmi pestrý komentář, který je informačně vyčerpávající, přesný a ani trochu nepůsobí strojově.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient