výlety v české republice aneb kam vyrazit?

místa v České republice

S ústupem virového onemocnění Covid 19 plánuje každý rodinné výlety a dobrodružné cesty. Myslíme si, že teď je ta správná chvíle, kdy se konečně můžete začít dívat na mapy a sledovat místa, která jste doposud neviděli. Je potřeba se ovšem smířit s faktem, že se k moři s největší pravděpodobností nedostaneme. Na druhou stranu nám Česká republika nabízí překrásná místa.

Zoopark Chomutov

Svou rozlohou se jedná o největší zoologickou zahradu v České Republice . Její velikost je bezmála 112 hektarů. Chovají zde nad 160 druhů zvířat. Mimojiné zde najdete také skanzen a safari. Vyzkoušet můžete dále i projížďku na poníkovi nebo v luxusním kočáru. Vstupné se aktuálně pohybuje v těchto rozmezích: dospělý 120,- dítě 3-15 let 60,-

Safari Park Dvůr Králové

Zoologická zahrada Safari Park Dvůr Králové vás překvapí počtem zvířat, který přesahuje hranici dvou tisíc kusů. jde o zoologickou zahradu s největším počtem afrických zvířat.
Tento resort také nabízí ubytování, a to v podobě hotelu nebo kempu. Zoologická zahrada nabízí různé aktivity. Jednou z nich je i projížďka mezi lví smečkou, která vás bezpochyby dostane do kolen.

Památky v české republice aneb kam vyrazit

Aquapalace Praha

Jedná se o největší aquapark ve střední Evropě. Jeho rozloha je bezmála 9000 m2.
Najdete zde 14 druhů saun a dvoupodlažní fitness centrum. Na výběr máte přes 20 tobogánů, přičemž ten nejdelší měří neuvěřitelných 250 metrů. Dokážete si představit takto dlouhý tobogán? Jestliže ne, proč do Aquapalace Praha nevyrazit ještě dnes? Počítejte však s větší cenovou investicí za vstupné, která přesahuje hranici několika stovek korun.
Dospělé vstupné na celý den vychází na 759,-.
Vstupné pro dítě na celý vás vyjde na 549,- .

Landek park Ostrava

Jedná se o největší hornické muzeum v České republice. Máte zde možnost sfárat do podzemí a projet se důlním vláčkem z 60 let. Doprovázet vás bude průvodce, který vám poví celou historii tohoto zajímavého místa. Po krásném výletu si budete moct odpočinout v kavárně a restauraci. Vstupné dospělý 170,- dítě 110,-.

V neposlední řadě stojí za zmínku stezka korunami stromů.
Není to však vhodné pro lidi, kteří mají i sebemenší fóbii z výšek.

Stezka korunami stromů

Čeká na vás celkem 11 krásných atrakcí. Ve stezce najdete jeden z největších suchých tobogánu v České republice. Mimojiné budete mít jeden z nejhezčích výhledu na Lipenské jezero. Po lávce vystoupáte do výšky 40 metrů. Vstupné pro celou rodinu se pohybuje okolo 1 tisíce korun.

Doufáme, že se vám našich pár tipů líbilo a prožijete tak nezapomenutelný zážitek s celou svoji rodinou.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient