Rozhodnete-li se pro dovolenou, musíte vědět, kam!

Chorvatsko aneb nejnavštěvovanější místo Čechů

Cestování se nyní bojí velké procento českých obyvatel, a to převážně z toho důvodu, aby v zahraničí nenarazili na obyvatelé, kteří jsou pozitivní na COVID-19. Je to pochopitelné, že téměř většina obyvatel České republiky má i v této době strach. Ačkoliv je koronavirové onemocnění na odstupu, stále není vyhráno. Na to je potřeba myslet. Zvažte tedy důkladně fakt, zda potřebujete letos nutně odjet do zahraničí na dovolenou či nikoliv.

Rozhodnete-li se pro dovolenou, musíte vědět, kam!

Pokud se pro dovolenou v letošním roce rozhodnete, je nejvyšší čas přemýšlet nad tím, jaký stát si zvolíte. Těch totiž moc nepřipadá v úvahu. Zatímco blízké státy mají pro turisty otevřeno, ostatní vás do své země nepustí. V úvahu připadá například nejznámější a nejoblíbenější destinace, kterou je Chorvatsko. Právě tady každým rokem cestovalo největší množství turistů z České republiky. Letos bude ovšem počet výrazně nižší. Přitom patří Chorvatsko mezi státy, kde je v rámci možností bezpečno.

Portugalsko aneb místo, kde je bezpečno

Druhým státem je Řecko. I tady zavítá ročně nemálo českých turistů. Řecko patří po Chorvatsku k druhému nejoblíbenějšímu státu. Není se čemu divit, nádherné místa, překrásné moře a nespočetné množství památek dokáže udělat na turisty obrovský dojem. Jestliže máte pocit, že v Řecku není bezpečno, můžeme vás opět v rámci možností uklidnit. Stále je nutné myslet na to, že stoprocentní bezpečnost vám nezajistí nikdě. Rozhodnete-li se do státu odcestovat, tak jedině na svou vlastní bezpečnost.

Třetím státem je Portugalsko

Portugalsko už nepatří k oblíbeným státům, kde by Češi často cestovali. Pokud se ale na Portugalsko podíváte z jiného pohledu, zjistíte, že i tento stát nabízí velké množství památek, překrásné pláže a čisté moře. co se týče bezpečnosti, dalo by se snadno srovnávat právě z výše uvedeným Řeckem.
Ať už vaše cesta bude kdekoliv, nezapomínejte na základní body ohledně hygieny. V České republice si zakupte veškeré hygienické potřeby, včetně dezinfekčních gelů.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient