Investovali jsme do kuchyně na míru a nelitujeme

Patříme k domácnostem, kde se hodně vaří. Jídla připravuji téměř denně a bývalá kuchyně už mi nenabízela, co jsem potřebovala. Chyběla v ní myčka, trouba byla nešťastně umístěná a dnes vidím i další chyby. Rozhodli jsme se totiž pro rekonstrukci a díky návrhu odborníků se mi dnes v nové kuchyni vaří jedna báseň.

Rekonstrukce kuchyně pro nás byla dlouho odkládanou záležitostí. Báli jsme se, že zabere mnoho času a naši domácnost vyřadí z provozu na pořádnou dobu. To byl ostatně hlavní důvod, proč jsme se rozhodli obrátit na odborníky. Samotným by nám rekonstrukce trvala daleko déle.

Jsme z Moravskoslezského kraje, konkrétně z Orlové, a tak jsme hledali lokální firmu. První myšlenkou, jako asi u řady lidí, bylo zamířit do nedaleké prodejny švédského řetězce v Ostravě. Tuctovější kuchyně, které pak straší v každém druhém bytě, byste nepohledali. Volba tedy padla na nějakého místního výrobce. Dny a dny googlování na webu a nakonec nás zaujalo studio Diamant specializující se na koupelny a kuchyně. Nabízí totiž 3D grafický návrh zdarma. Chlubí se tím, že dokážou realizovat sny, my jsme ale ohledně rekonstrukce kuchyně žádné preference neměli, a tak jsme se nechali překvapit, co vymyslí.

Domluvili jsme si osobní schůzku, pracovník firmy přijel přímo k nám domů, sám si kuchyň zaměřil a probral s námi naše požadavky. Designové představy jsme opravdu neměli, ale vysvětlila jsem, že často vařím, chtěla bych myčku, upřednostním varnou desku před klasickým sporákem apod. Výsledkem tohoto jediného hovoru byl po pár dnech připravený návrh kuchyně na míru. A nám se líbila na první dobrou!

Do kuchyně na míru se vyplatí investovat

Výrobu kuchyňské linky na míru bych doporučila každému. Ta naše se k nám domů prostě perfektně hodí, a především se mi v ní velmi dobře vaří. Vše je chytře uspořádané, takže nemusím neustále pobíhat z jednoho konce kuchyně na druhý. Zároveň mi připadá, jako by se naše kuchyň zvětšila. Fyzicky je to nemožné, prostor zůstal stejný, ale zřejmě je lépe řešený. A ten design – jako z nějakého časopisu o bydlení! Sami jsme si nechali navrhnout moderní kuchyň, ovšem pro studio Diamant není problémem ani výroba kuchyňských linek v rustikálním stylu. My teď přemýšlíme, že až zase něco našetříme, necháme si od nich rekonstruovat také koupelnu.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient