Investice do zlata jako ochrana před hrozící inflací

Uvažovali jste o tom, že byste investovali své naspořené finanční prostředky? Já ano, protože míra inflace je v současné době vysoká a nerad bych přišel o jakékoli naspořené finanční prostředky. Aktuálně jsem na spořicím účtu peníze navíc měl, a tak jsem se rozhodoval pro zajímavou investici. Postupoval jsem vcelku logicky a orientoval jsem se především podle toho, kolik peněz jsem měl a kde nebudou ztrácet na své hodnotě.

Nemovitosti jsou prostě drahé

Bohužel, byly hned prvním nápadem, který se zrodil v mé hlavě. Jestliže ale máte několik desítek nebo stovek tisíc korun, smysl to nemá. Musíte si totiž půjčit. I přes solidní úročení u hypoték, které se stále pohybuje okolo 2 %, o nic moc výhodného se nejedná. Byty i rodinné domy stojí miliony korun. Orientoval jsem se prostě jinam.

Kryptoměnám a komoditám jsem moc nerozuměl

Absolvovat školení pro investování mých finančních prostředků jsem nebral jako zrovna ideální variantu. Ztratil bych totiž drahocenný čas, jehož člověk nemá nikdy dost. Jasnou volbou se pro mě stalo investiční zlato. Důvodů jsem našel spousty.

Zlato se nyní prostě vyplatí

Upozornit je ovšem zapotřebí na to, že hovořím o zlatě investičním. Na nějaké jiné raději zapomeňte. Vybírat jsem si mohl z moha různých podob investičního zlata. Nakonec jsem vsadil na zlaté mince a slitky. Nejprve jsem nevěděl, na jakého prodejce vsadit, nicméně ve vyhledávači jsem zadal spojení investiční zlato a už jsem si mohl vybírat přímo na www.zlate-mince.cz. Zlato nabízí online specializovaný prodejce sídlící v Obecním domě v Praze. Vybrat si tady lze zlato v mnoha variacích. Potřebujete-li jej prodat, máte samozřejmě také možnost. Já už aktuálně mám jak mince, tak slitky doma v trezoru a zvyšující se inflace mě nechává chladným.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient