Jak jsem se naučila šetřit při nakupování na internetu

Patřím k mladší generaci, a tak nemám žádný problém s důvěrou k e-shopům. Chápu, že někteří lidé nechtějí platit online, bojí se, co budou dělat, když jim objednané oblečení nebude sedět, apod. Já si ale nákupy online nemohu vynachválit. Na internetu seženu i to, co v kamenných obchodech u nás ve městě nemají, navíc šetřím čas. A v poslední době i peníze. Dozvěděla jsem se totiž o slevových kupónech.

Už delší dobu se snažím ve svých oblíbených e-shopech nakupovat tehdy, když tam zrovna probíhají nějaké akce a slevy. Například můj oblíbený ZOOT má neustále nějaké akce a každý den zveřejňuje úlovek dne (nějaký zlevněný kousek). Občas se však stalo, že jsem něco potřebovala koupit nutně co nejrychleji a nebylo možné čekat na slevy. Ušetřit se dá i v tomto případě.

Slevové kupóny platí neustále

Pokaždé, když nakupuji online, se před odesláním objednávky dívám, jestli zrovna pro daný obchod nejsou k dispozici nějaké slevové kupóny. A co to vlastně je? Pravděpodobně jste se s nimi už někdy setkali, a pokud ne, jen krátce vysvětlím, že jde o určitou kombinaci písmen a číslic, kterou zadáváte do políčka při objednávce. Slevy vás nic nestojí, pouze pár minut času, který věnujete hledání kódu. A ani vyhledávání není zas tolik složité.

Stačí sledovat slevové portály

Já to dělám tak, že kdykoliv nakupuji v nějakém e-shopu, podívám se nejdříve na slevový portál MegaKupon.cz. Pokud tam najdu kód do daného obchodu, je vyřešeno, zkopíruji ho a dál nemusím nic řešit. V opačném případě zkusím ještě zadat do vyhledávače „název obchodu slevový kupón“, „název obchodu sleva“ a podobná hesla, občas se mi poštěstí něco najít. Někdy také vůbec nic nenajdu. Před měsícem jsem například využila slevový kupón na Jena nábytek a v současné době už není k dispozici. Nicméně za těch pár minut hledání při každém nákupu mi ty slevy stojí. Kolikrát ušetřím i pěkných pár stovek korun. Zkuste to také!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient