K VOLEBNÍMU PROGRAMU ODS A S.N.K. ZBRASLAVICE.

Sliby které čtu už byly i v minulém období!
Bohužel,vidíme, co je tzv. česká velká politika, plná podrazů, špíny a politických kšeftů. Citace z volebního programu ODS a S.N.K. Přesně takto se chová starosta O. HAVLOVIC, místostarosta KNAP i O. ZASTUPITELSTVO!! Do zápisu O.Z. se napíše klidně lež !! Na Kateřinkách rozprodá obecní cestu panu Kobylákovi ,paní Šimkové, paní Zetkové i přesto že byla podaná žádost o zaměření této cesty kde je podepsáno 7 občanů z Kateřinek!! Cesta  se rozprodá lidem kteří na Kateřinkách nepřeložili ani stýblo křížem. Toto jest ve veřejném zájmu a rozvoje osady ? Podle poslance Šaflera, mi nepřísluší se k tomu vyjadřovat,takto se chová příslušník policie. Když jsem řekl že tady na Kateřinkách zničili pěknou autobusovou čekárnu místostarosta Knap mi vyhrožoval rozbitím držky. Ta čekárna byla nejlepší v celém okolí!! Všichni to přešli mlčky asi s tím všichni souhlasili!! Místostarosta Knap si z obec . rozpočtu udělal dojnou krávu!
Užívání plynové svářecí soupravy, elektrocentrály atd. TO JSOU VŠECHNO VELMI DRAHÉ VĚCI! TO SE JEŠTĚ SPOUSTU VĚCÍ UTUTLÁ. KDE SKONČILA ELEKROCENTRÁLA JSEM SE TAKY NEDOZVĚDĚL!
Tiskový mluvčí starosty mi to vysvětlil, víš on místostarosta má dluhy!!
AUTOBUSOVÁ DOPRAVA PŘES OSADU KATEŘINKY.
Jezdí tady více jak dvojnásobek autobusů než za minulého režimu.Zrušila se linka do K.H na odpolední směnu a zpět.Školáky sváželi linkové autobusy bez problémů. Soudružce ředitelce Hanouskové to vadilo, škola koupila autobus a svážela děti. O.U.zaplatil řidičský průkaz . Když jsem s tím nesouhlasil tak podle ing.Kunty jsem měl zpátečnický názory. Ekonomika ta mu asi nic neříká! Dnes jedou děti ráno v 6 hod. Učí se od 8 hod. Když se mají vrátit ve 13,30 ujíždí jim autobus.Je to msta O. HAVLOVICE ŽE JSEM POUKÁZAL NA HOSPODÁRNOST O.U.Tyto finanční náklady by se lépe využily třeba ve vybavení školy.Nechá se to nazvat i týráním dětí.
VEŘEJNÝ ROZHLAS
Ve Zbraslavicích se za rekonstrukci původního zaplatilo 160000 Kč. Pak se nainstaloval bezdrátový. Vyhozené peníze starostou i O.Z. Není tady z něho nic slyšet.Jeden reproduktor na Rápošov druhý na Hetlín.
VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ
Večer se rozsvítí brzo, ráno zhasíná dlouho. Upozornil jsem na to, starosta mi odpověděl že na to má lidi. Peníze z jeho kapsy nejdou.
BOUDOU DBÁT NA POSEKÁNÍ TRÁVY
To vidím tady na Kateřinkách jak dbá ,stejné je to na Lipině nebo na obecním pozemku na Lávkách atd.
PRACOVNÍ VÝKON ZAMĚSTNANCŮ O.U. I NEZAMĚSTNANÝCH.
Nakládání roští na Lávkách z 1 vrby , nakladač plus 3 pracovníci.
Práce pro jednoho na 15 minut! Natírání čekárny 6 lidí celý den!
Pře lety chodil jsem ještě do práce , v 9 hodin vyšlo 7 pracovníků z O.U. a všichni se plácali po náměstí. Vožení roští ,hodí se na káru pár větví po cestě jim to padá . Kdyby se to srovnalo trochu uvázalo, jeli by jednou místo třikrát!
V KOTELNĚ NA O.U. SE PROSEDĚLO TISÍCE HODIN ZA DOBU CO DĚLÁ STAROSTU ONDŘEJ HAVLOVIC. PŘEDNESL JSEM TO I NA ZASEDÁNÍ O. ZASTUPITELSTVA DO ZÁPISU ZE ZASEDÁNÍ O.Z. SE TO NENAPÍŠE! VŽDYŤ MAJÍ MÁSLO NA HLAVĚ VŠICHNI CO TAM SEDĚLI !!
SPÁLENIŠTĚ RÁPOŠOV
KOUPIL O.U. ZA 70 000 KČ
Z A 70 000 Kč neprodejné! K tomu nutno přičíst demolici to už starosta nevyčíslí to už se do nákladů nepočítá! To samé V MALÉM RÁPOŠOVĚ není schopen informovat o nákladech na cestu pro popeláře .STEJNĚ PO NÍ NEJEZDÍ Další vyhozené peníze. Couvají z V. Rápošova .Proč asi?? Původní cesta zaplocená .
REKONSTRUKCE SILNICE PŘES ZBRASLAVICE.
Proč se tento materiál nepoužil na opravu obecních cest. Materiál skončí na soukromém pozemku kde se rozhrne uválcuje .Obecní cesty zůstanou neopravené. TOTO JE TAKÉ VE VEŘEJNÉM ZÁJMU? Vzorem je starostovi asi KLAUS, TOPOLÁNEK, NEČAS atd
DVA PRACOVNÍCI NA ŠKOLCE
Na můj dotaz co tam dělají mi starosta odpověděl.TO PLATÍ STÁT . TAKY PRAVICOVÁ POLITIKA O.D.S. ?
CESTA NA KLIKOR.
V sokolovně při pozemkové úpravě bylo řečeno, upraví se to tak aby se oralo přes, a zamezilo se erozi půdy. Udělají se meze . Nedělá se nic, devastace pokračuje dál! Proč se cesta neudělala po horizontu a mohla se napojit na obě cesty k NOVÉMU RYBNÍKU .Příkladem MALÁ VYSOKÁ a VYSOKÁ.
Z 2 NA 3 ZÁŘÍ V NOCI ZAPRŠELO . HNED SE TO PROJEVILO NA KLIKOŘE .ALE I JINDE. JE VIDĚT KOLIK TA VODA ODPLAVILA ZEMĚ !! NENÍ TO POPRVÉ , NIKOMU TO NEVADÍ JENOM SE MLUVÍ JAK BYCHOM SE MĚLI CHOVAT K PŘÍRODĚ A CHRÁNIT PRO PŘÍŠTÍ GENERACE.
TI CO O TOM MLUVÍ BEROU VELKÉ PENÍZE A SKUTEK UTEK !! VODA Z CESTY TEKLA ZASE PŘES SILNICI AŽ KE MĚ NA DVŮR. MLUVIL JSEM TADY ASI S OSOBAMI KTERÉ SE PODÍLELI NA PROJEKTU , JAKÉ UDĚLAJÍ OPATŘENÍ ABY VODA NETEKLA PŘES SILNICI! BYLO MI ŘEČENO ŽE O TOM MLUVILI . ZATÍM JE VŠE PŘI STARÉM!! Těchto 11 řádků jsem dopsal až po nočním dešti.

VYTOPENÁ CHALOUPKA V RÁPOŠOVĚ
Okolí chaloupky se navezl materiál z rekonstrukce silnice přes Zbraslavice, navezla se cesta a při dešti se všechna voda valí do chaloupky. Panu Jirkovskému uděláme z pozemku letiště a chaloupku potopíme . Dílo starosty O. Havlovice S.U. Jursík a Koutová potažmo O,Z. Jak by se to líbilo asi jim kdyby je něco podobného postihlo!!

VÝMĚNA KABINY NA TRAKTORU O.U.
Nákladem 120 000 Kč. Pár desítek let jsem v tomto oboru pracoval, nikdy nedošlo k výměně kabiny !! Kabina traktor přežije !!
OPRAVA CEST RECIKLÁTEM.
Který byl zakoupen za 50 000 Kč. Nemusel ho O.U. kupovat, bylo ho dost z průtahu přes obec Zbraslavice. To by se ale musel starosta O. HAVLOVIC a OBECNÍ ZASTUPITELSTVO POSTARAT. Zodpovědnost žádná jenom se rozhazují peníze,daňových poplatníků!!
KANALIZACE NA LIPINĚ 230 000Kč
Proč se neudělala podle silnice zlepšila by se bezpečnost pro chodce. Silnice je tam ouzská . Páci si mohl udělat O.U. sám.
TECHNIKU MÁ A LIDI TAKÉ MÍSTO VYSEDÁVÁNÍ V KOTELNĚ! Poukázal jsem na to v Rápošově na schůzi. Starosta mi odpověděl jestli jsem viděl aby voda tekla do kopce . Takovou pitomost jsem nečekal !! Kanalizace Radvančice 120 metrů za 120 000 Kč. Proč si to O.U. neudělá sám techniku vlastní a pracovních sil též. V televizi jsem poslouchal starostu obce ,který mluvil jak si tyto práce dělají sami a co ušetří peněz! Sám jsem na Kateřinkách vykopal a položil 180 m kanalizace opravil studánku kam chodili celé Kateřinky pro vodu opravil KAPLIČKU atd. a ještě se mi za to starosta O.Havlovic a O.Z. MSTÍ!!
LESY NA KLIKOŘE.
Tam se platilo panu ŠKVORNIČKOVI i za to co se neudělalo!
Část lesa nebyla ani zasázená. Dosázelo se až jsem na to poukázal. V oplocence tam není poznat co se tam nasázelo,
jestli vůbec něco. Nebude to tak asi jenom na KLIKOŘE!!
Takto se starosta a O.Z. stará o obecní majetek?? NIKDO NEMÁ ŽÁDNOU ZODPOVĚDNOST, NEHROZÍ ŽÁDNÝ POSTIH, VŠEM JE TO POTOM JEDNO !!
Z PROGRAMU ODS
CHCEME ZLEPŠIT KOMUNIKACI S OBYVATELI A PODÍLET SE NA ŘEŠENÍ JEJICH PROBLÉMŮ.
Starosta problémy neřeší naopak je vytváří. ROZPRODÁVÁ OBECNÍ CESTY ,OBVINÍ MOJI RODINU I Z TOHO CO SE NEZAKLÁDÁ NA PRAVDĚ!! PRČ NEOBVINIL PANÍ ZETKOVOU ZA OPLOCENÍ POZEMKU BEZ POVOLENÍ A ZAMĚŘENÍ, PANA NEŠPORA ZA OPLOCENÍ POZEMKU BEZ ZAMĚŘENÍ, PANA JIRKOVSKÉHO ZA ZASÁZENÍ OBECNÍ CESTY LESEM. TAKY PRAVICOVÁ POLITIKA O.D.S. a O. HAVLOVICE. NEBO JSOU TO TAKY LEPŠO LIDÉ?  JEHO VÝROK , DEJ SI POZOR NA TO CO ŘÍKÁŠ, ODPOVĚDĚL JSEM MU MŮŽEŠ MĚ DÁT ZAVŘÍT JAKO SOUDRUH KRÁTKÝ PANA ŠKRAMOVSKÉHO ZA MINULÉHO REŽIMU!!

K NADPISU CO SE NÁM PODAŘILO
NA KATEŘINKÁCH SE STAROSTOVI PODAŘILO ROZPRODAT OBECNÍ CESTU, LIDEM KTEŘÍ TADY NEPŘELOŽILI STÝBLO KŘÍŽEM !! ZNIČIT PĚKNOU AUTOBUSOVOU ČEKÁRNU!!

OBEC ZAMĚSTNÁVALA DVA PREVENTISTY KRIMINALITY!
JSOU TO OSOBY KTERÝM PRÁCE SILNĚ SMRDÍ!!
ALKOHOL JIM CHUTNÁ SEDÍ V OBCHODĚ A V DLANI FRŤANA!!
ZAŘÍDIT PANU ČERVENCLOVI VYPLÁCENÍ PENĚZ PŘES JEHO MANŽELKU ABY NEPŘIŠEL O I.DŮCHOD ŘÍKÁ STAROSTA O.HAVLOVIC PRAVICOVÁ POLITIKA?? CELOU DOBU PODPORUJE LIDI KTERÝM SE NECHCE PRACOVAT! MĚ VYZÝVÁ ABYCH ŠEL PRACOVAT. JAK JSEM NA TOM SE ZDRAVÍM JSEM POPSAL.
ZAPLATIT STATISÍCE ZA VYŘIZOVÁNÍ DOTACÍ ,KDYŽ JE NA O.U. VELKÉ MNOŽSTVÍ ÚŘEDNÍKŮ, TAKÉ PRAVICOVÁ POLITIKA??

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient