Bělobrádek: Vláda může pokračovat i bez ANO

Bělobrádek: Vláda může pokračovat i bez ANO

Hlavní zpráva dne!

Jinak řečeno „chceme své koryta, i kdyby trakaře padali!“

Když Bělobrádek převzal předsednictví v KDU-ČSL hodně se líbil, ale časem jsem poznal, že je to jen politická osoba, co se chce dostat do parlamentu stůj co stůj, nahrabat si peníze a zmizet.  Hrál na emoce a city lidí, jak je těžce nemocný (údajně smrtelně).

Když se KDU-ČSL dostalo do parlamentu první co Bělobrádka zajímalo, bylo odletět do USA.

On do USA letá docela často.

Mám dvě verze proč  si občas odletí do USA

  1. Léčí si v USA svoji smrtelnou nemoc
  2. Chodí na politické školení

Která verze je správná nechám na vás.

Bělobrádek je jen jeden z mnoha co hají zájem cizích států a ne zájem ČR a jejich občanů.

Jako křesťan chce do ČR tahat muslimské příživníky, kteří chtějí jen brát a nic dávat, nechtějí se podřídit našim pravidlům, chtějí, abychom se mi přizpůsobily. Příkladem jsou „uprchlíci“ i Iráku hrající si na chudáky, později se ukáží, jak námi pohrdají a že jim šlo jen o to dostat se do Německa.

Občasné příspěvky Bělobrádka do médií jsou nepochopitelné, směřující proti nám voličům, hají práva cizáků …

Momentálně Bělobrádek obhajuje kroky policejního prezidenta snažícího se zlikvidovat jednu z mála fungujících složek policie, která potírá mafii, mafii napojenou na politické strany.

Obhajuje komunistickosocialistickou stranu ČSSD, která je stejná jako ODS, zkazit co se dá, rozložit fungující stát, rozdat peníze nemakačenkům, zvětšit už tak velký státní moloch, přidat co nejvíc omezení a práv.

ČSSD, ODS, TOP09, KDU-ČSL nevolitelné strany, kdo je bude v příštích volbách volit, si nezaslouží nic jiného než zbavení volebního práva

Iluzi si nedělám ani s ANO Andreje Babiše. Až mi někdo vysvětlí, jak se může někdo z nuly dostat na „nejbohatšího“ občana ČR (je to Slovák).

Jak může někdo ovládnout desítky firem z nuly?

Babiš si hraje na sociálně zaměřeného člověka, ale sám ve svých firmách nutí lidi dělat za minimální mzdy, řidiče nutí platit opravy ze své mzdy!! Zaměstnává se své firmě cizince (Vodňanské kuře Modřice), ničí pole soukromému zemědělci atd….

Koho volit?

Sám nevím, musím se poohlédnout po straně, která momentálně nemá s politikou nic společného, žádné politické dinosaury.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient