Nezničte si záda s nepohodlným kancelářským křeslem!

Trávíte denně mnoho času v kancelářském křesle, zíráte do monitoru počítače a píšete si poznámky do bloku? Dlouhodobé sezení v nepohodlném křesle se vám může vymstít, zvlášť když máte doma nebo v kanceláři obyčejné křeslo bez správné podpěry zad, které neodpovídá vašim tělesným proporcím.

Když už má člověk při práci trávit spoustu hodin vsedě, měl by mít kvalitní židli, na které se bude dobře sedět. Během dlouhého sezení se nezapomeňte často protahovat, abyste nakonec neskončili v čekárně u lékaře s chronickými bolestmi zad.

Zdravé sezení při práci na kancelářském křesle

Dopřejte si kvalitu, dobrou kancelářskou židli nemusí mít jen váš firemní ředitel, můžete ji mít také vy, a to nejen v práci, ale klidně i doma. Trvejte si na svém, pokud máte odpracovat nejméně osm hodin denně sezením v kanceláři, ať šéf pořídí kvalitní kancelářská křesla. Nejde přece jenom o vás, vaše dobré zdraví má kladný vliv na pracovní výkon, a tím pádem na celou firmu. Kancelářské křeslo by mělo ergonomicky plně vyhovovat požadavkům vašeho těla, mít robustnější konstrukci a opěrku hlavy. Jen tak budete mít maximální pohodlí a pracovat bude jedna radost.

Nekupujte levná křesla od pochybných prodejců

Nenechte se napálit, při celodenním sezení doma a v zaměstnání potřebujete kvalitní a prověřená křesla od renomovaných značek, která něco vydrží. Proměňte svou domácí kancelář, už zítra můžete mít nové křeslo nebo židli u sebe doma včetně nového elegantního kancelářského nábytku. Líbí se vám křesla s látkovým čalouněním, se síťovanými opěráky nebo kožená? E-shop Kancelar24h.cz nabízí kancelářská křesla Rauman, která jsou čalouněná pravou hovězí kůží a pull up kůží s dlouhou životností a zárukou až 5 let. V prodeji má více než 600 typů kancelářských židlí s dopravou zdarma. Objednejte dnes a zítra už můžete sedět v novém křesle, většina sortimentu je skladem.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient