Pro koho je vhodný odolný telefon

Odolné mobilní telefony většinou cílí na zákazníky, pracují ve stavebnictví, kde je prach a klasické mobilní telefony často odchází do křemíkového nebe po pár měsících. V tomto článku bych vám, ale chtěl ukázat, že odolné mobilní telefony mají mnohem širší spektrum zákazníků, pro které jsou vhodné, nežli si myslíte.

Odolné telefony jsou logicky o něco dražší nežli jejich stejně výkonný klasický dotykový mobilní telefony. Je to dáno tím, že zpracování konstrukce telefonu a zajištění splnění podmínek odolnosti, jako je voděodolnost, prachu vzdornost, odolnost vůči pádům prostě vyžaduje kvalitní a pevné materiály. Nemálo peněz stojí i testování odolnosti těchto telefonů, aby vydrželi co nejvíce nepříznivých podmínek a situací.

319

Odolné mobilní telefony

Kromě zmíněného stavebnictví si najdou své zákazníky odolné telefony i v rybářství, malířství, autoservisu, atd. Zde je vysoká pravděpodobnost nějaké nenadálé situace. Například telefon spadne do kýble s barvou. Klasický telefon nemá šanci přežít, ale odolný jednoduše omyjete pod tekoucí vodou, utřete a nic se neděje.

Nové odolné telefony jsou několika tříd, například od nejodolnějších s IP68 po ty méně odolné. Ty méně odolné telefony mají zase tu výhodu, že zpravidla nevypadají jako těžkopádné cihly, ale mají pěkný design jako klasické telefony. Díky tomu se hodí například i pro děti a časté ničitele mobilních telefonů, kterým spadne a rozbije se displej nebo ho utopí v louži, atd.

Kde pořídit odolný telefon

Širokou nabídku odolných telefonů, jak těch nejodolnějších (Blackview BV6000), tak těch méně odolných má internetový obchod www.IPATO.cz, který se nebojí prodeje i čínských telefonů se skvělými parametry za nízkou cenu. Navíc jako jeden z mála k nim poskytuje prodej náhradních dílů a pozáruční servis.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient