Sháníte vtipný dárek? Zajděte na Geekshirts.cz… a je to!

Vstávat a cvičit! A proč? Protože je ráno. Zní vám tyhle věty povědomě? Není divu, okřídlené hlášky ze starých večerníčků u nás zdomácněly a i po letech vyvolají úsměv snad na každé tváři.

Vtipná retro trička zlepší den nejen jejich nositeli001614

Byli jednou Bob a Bobek a nikdo jim neřekl jinak než králíci z klobouku. V dětství jste mohli jejich příběhy sledovat na televizních obrazovkách a nyní vás budou doprovázet třeba každý den – pokud se tedy nerozhodnete pro konkurenčního Pata a Mata z animáku “A je to!” Také tihle dva patlalové nás kdysi pravidelně bavili v televizi. Přestože je původní seriál ze 70. let, jeho humor nikdy nezestárne – ostatně, kdo z vás nezná situaci, kdy se naprosto nic nedaří, všechno padá z ruky a je potřeba sáhnout k nouzovým řešením. “Udělali to jako Pat a Mat”, to jsou slova, která můžete klidně zaslechnout i v práci.

Oblíbené retro motivy pobaví, potěší, ale neurazí, proto jsou ideálním dárkem naprosto pro každého. Nebo si udělejte radost, pořiďte si jedno pro sebe a sledujte reakce okolí. Oficiální licenci na Pata a Mata vlastní společnost (pro slovenské čtenáře je alternativou Geekz.sk), pro tento originální dárek se proto vydejte na její stránky. Trička jsou opravdu zárukou kvality, a to nejen nápisem. Vyrábí se ze 100% bavlny s vysokou gramáží, v níž se budete cítit prostě bezvadně. Vyplatí se stránky sledovat a dárky nakoupit v 50% slevě, která se na nich pravidelně objevuje.

Je libo něco modernějšího?001095

Nejnovější virály, hlášky a trendy mají tu nevýhodu, že za pár týdnů už budou patřit do starého železa a nikoho s nimi neoslníte, narozdíl od stare dobré klasiky. Pokud ale retro není váš šálek čaje, nevadí. Na Geekshirts.cz si přijde na své každý. Nemusíte patřit zrovna mezi “geeky”, i když motivy z her, počítačových memů, kultovních seriálů a filmů tvoří základ nabídky. Můžete tak vtipným tričkem popřát to nejhorší vašim nepřátelům (I hope you step on a Lego), reflektovat svůj pracovní život (The greatest inspiration is the deadline) i osobní zklamání (I like long walks to the fridge), nebo naštvat nějakou cat lady (I was normal 3 cats ago). Rychlé dodání v rámci České republiky dělá z triček s potiskem ideální dárek pro nákupy na poslední chvíli. Pár kliknutí… a je to!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient