Mišmaš – od každého něco.

Milí přátelé a hrstko čtenářů, dnes nevím kde začít, je toho tolik.. tak asi od každého šprochu vrtnu trochu. Stejně podrobné rozpitvávání jedné věci nemá cenu, protože to nikoho nebude bavit číst 🙂
Takže, náš dnešní jídelníček (názvy témat tučně ať můžete přeskakovat dle chuti):

Imigranti (správně okupanti) – K tomuto tématu jsem již něco psal, teď bych Vám chtěl poskytnout určitý “těžký kalibr” do rozhovoru s obhájcem okupantů, čili vlastizrádcem 🙂
Takže, shrňme si fakta: v Evropě (a také u nás) se znásilňuje, přepadává a vraždí v určité procentuální míře, či v určitém absolutním počtu – to je fakt, že ano?
Imigranti jsou sexuálně frustrovaní a pocházejí z jiného kulturního prostředí, tudíž na tyto činy pohlížejí poněkud jinak, to je také fakt, že ano. Jsou nepopiratelné mnohé případy, kdy došlo ke znásilnění, sexuálnímu zneužití či vraždám, které spáchali imigranti – nepopiratelný fakt. Násilníkům je úplně šumafuk jaká je míra zločinnosti v dané společnosti, tato narušená osoba to prostě udělá, bez ohledu na cokoliv. – Takže to, že v Křivolaké ulici v pondělí znásilnil Tonda ženskou nijak nezabrání tomu, aby v úterý klidně zase v Křivolaké ulici znásilnil jinou ženskou Brekeke Metabo (Fakt se tak jmenuje! Je to Syřan a má to v pase, tak to tak prostě je!). No a Tondovi zase Brekeke nezabrání v dalším znásilňování. Tudíž argument typu “stejně se to děje” je naprostá hloupost. S příchodem okupantů se to bude dít víc. A vzhledem k jejich zvyklostem se to děje mnohem víc. A teď se dostáváme k meritu věci a jasné otázce pro sluníčkáře: “kolik znásilnění, přepadení a vražd, ke kterým by logicky nedošlo jste ochotni tolerovat? Kolik Evropanů – pracujících lidí a jejich dětí je dobré obětovat pro tu vaši dobrou věc?”

Seriál “ulice” a střelba v něm
Bohužel, tyhle stupidní seriály dokážou ovlivnit uvažování určitých primitivnějších (a někdy i inteligentních) lidí, proto se k tomuto musím vyjádřit.
Přijde mi to celé jako nechutná politická objednávka. Možná jsem paranoidní, ale takhle divně pokroucený scénář v době, kdy se EU chystá svým zákona dbalým občanům sebrat zbraně je fakt velmi podezřelý.
Především bych chtěl říct: Kurva, lidi neblbněte, je to nekonečný (a v lecčem nekonečně blbý) seriál, nic ze života!  Hodně rostu z keců, co tam teď postavy vedou typu “je hrozné, že se nemůžeme cítit bezpečně” – kurvadrát co? Jen čekám, kdy tam začnou probírat, že by bylo lepší zbraně lidem zakázat, že bude bezpečnějí. Těžko se tam objeví někdo, kdo těm stupidům poví, že na kriminalitě se legální zbraně podíli 0,2% – a v tom je navíc ještě zamontovaná tzv. “nepřiměřená sebeobrana”, kdy se člověk někomu brání, ale podle soudu se brání až moc a to je fuj a nesmí se to a je to trestný čin.
Takže lidi, prosím Vás, vemte rozum do hrsti a tyhle cypoviny filtrujte jako scénáristický hnůj.
O tom, že tam udělali z veteránů neschopné dementy, kteří ani nevědí jak ošetřit něco tak trifiálního, jako je postřelené rameno – o tom ani nemluvím.

Normalizace v plném proudu
Tohle souvisí trošičku i s předchozím tématem – některé televizní pořady začaly být docela “normalizační” – postupně tam cpou zcela tendenční věci Např. ve výše zmíněné ulici je to snaživej cigoš, kterej vůbec nekrade a je úpe v poho). Nebo  nedávno u pořadu pro dětí – čtení do ouška – jsem nevěřil vlastním ouškům! Prý jaké z toho plyne ponaučení, když chcete jednat s nadřazenými? Nemluvte pravdu ale ani nelžete, prostě dělejte, že nevidíte, neslyšíte. Kurvadrát cože? Co to ty děcka vy kriplové učíte?! Aby drželi hubu a krok, když bude nadřazená sluníčková paní učitelka vykládat pičoviny atp? ANI NÁHODOU! O nechutnostech typu sněhobílá sněhurka co se styděla, že je bílá a vzala si černocha se tu rozčilovat ani nebudu. Jako – kam se hrabe nějakej Major Zeman z dob komančů…..
A co je tu dále: Nějaký profesor si dovolil nepodepsat tu stupidní výzvu – dokonce si drze dovolil reagovat protiúvahou. A co se přihodilo? PŘIŠEL O PRÁCI!  No kde to jsme? Je tohle ještě normální? Jak dlouho si to necháme líbit? A hlavní otázka, na kterou bohužel neumím odpovědět je: Co proti tomu hnusu můžeme účinně dělat? Vždyť tohle tak přece nemůžeme nechat, nelze se nechat takhle vláčet, vždyť je nás sakra většina! V souvislosti s tímto mi tane na mysl nestárnoucí text Karla Kryla:
K výkazu ztrát
Připište sebe
Že jste jen couvali
Mlčky a kvapně
Za to když brát
Chtěli vám nebe
Že jste jim kývali
Bože tak trapně!

Mysleme na tato slova, aby nebyla opět aktuální… To co se děje opravdu není sranda!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient