Domácí kavárna

Pokud patříte mezi milovníky kávy a bez šálku tohoto lahodného nápoje si nedokážete představit svůj den, máme pro vás pár tipů, jak si v pohodlí svého domova připravit kávu srovnatelnou s tou, co běžně pijete v kavárně.

Kvalitní káva

První a nejdůležitější věc je, investovat do opravdu kvalitní kávy. Zapomeňte na to, co můžete dostat v běžném supermarketu, pokud toužíte po opravdu intenzivním zážitku, obraťte se na specializované obchody. Jen zde můžete dostat opravdu prvotřídní kávu, která vás překvapí svou skvělou chutí i bohatým aroma. Nejlepší volbou je zrnková káva, kterou si doma namelete mlýnkem na kávu. Jen tak si zaručíte tu nejlepší možnou chuť čerstvé kávy.

Pokud máte rádi různé obměny, zkuste si pořídit sirupy do kávy. Existují v mnoha variantách – od čokolády, vanilky, karamelu až po skořici či oříšky.

Kvalitní kávovar

Další důležitou věcí je kávovar, který vám zvládne připravit všechny vaše oblíbené dobroty – ať už preferujete espresso, cappuccino nebo moccacino. Jedním z takových přístrojů je i kávovar Orava ES 086. Jedná se o kvalitního pomocníka pro přípravu espressa, který svou práci odvede rychle, precizně a výsledkem je výborná káva, která vás potěší. Provozní tlak je 15 barů a součástí je i parní tryska pro napěnění mléka. Díky ní si můžete dopřát i takové lahůdky jako latte macchiato či jiné kávy, které našlehané mléko obsahují. Kávovar má nádobu na vodu o obsahu 1,5 litru a držák filtrů pro mletou kávu ve dvou velikostech. Je také velmi lehký na údržbu a jednoduše se ovládá. S tímhle přístrojem už nikdy nebudete muset pít jinou, než vynikající kávu!

Potom už jen zbývá připravit svůj oblíbený nápoj a v klidu domova si ho vychutnat. Kávovar se skvěle hodí i pro návštěvy, oslavy či na různé posezení přátel, které už se nemusí odehrávat v kavárně, ale přímo u vás doma.

Pokud vás kávovar Orava ES 086 zaujal, můžete ho zakoupit na www.orava.cz za 2199Kč.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient