Postel z masivu – na přání, na míru

Postel je středobodem ložnice. Je to místo, kam uléháme po práci, kde odpočíváme. Když jsme nemocní, utíkáme se do ní uzdravit. Čím delší nemoc je, tím více oceníme dobrou kvalitu našeho lůžka.  Stále větší oblibě se těší postele z masivu. Díky přírodnímu materiálu a tomu, že neobsahují žádné škodlivé chemikálie, přinášejí do našich příbytků kousek přírody.

Z čeho vybírat

Na dřevěné postele se používají různé druhy dřeva. Dubové postele a bukové postele jsou považovány za nejluxusnější. Díky tvrdému dřevu disponují nejdelší životností. Ekonomicky výhodné smrkové postele patří naopak díky své ceně a dobrým vlastnostem k nejprodávanějším.

V nabídce naleznete jak jednolůžkové postele, tak manželské postele. Lze je vyrobit i v prodloužených variantách či v atypickém rozměru přímo na vaše přání. A rozměr není jediným parametrem, který si volíte sami. Mořidlo dřeviny namícháme přímo na míru vaší ložnici tak, abychom docílili vámi požadovaného odstínu. Používáme i bílé moření, díky němuž se částečně zachová viditelnost vysoce jakostního výběrového dřeva. Masivní postel v povrchové úpravě bílý lak matný sice zákazníkovi znemožní spatřit kvalitní výběrové dřevo, ze kterého je vyrobena, ale to jí nijak neubírá na pevnosti a kráse.

Pokud ve svém bytě bojujete s nedostatkem místa, problém vám mohou pomoci vyřešit postele z masivu s úložným prostorem. Jestliže vám dispozice vašeho pokoje neumožňují využít klasický výsuvný šuplík, zvolte postele s úložným prostorem s výklopnými rošty. Kombinovat můžete i dvě různé postele do jedné – výklopný rošt nebo rošty, počet a způsob vyklápění je jen na vás!

Co víc

Nabízíme laťové rošty, noční stolky a úložné prostory v různých rozměrech a provedeních. Naši zákazníci už ocenili rozumné ceny, komunikativnost a náš pozitivní přístup k nim. Dodávky včetně montáže realizujeme po celé ČR i SR.

Inspirujte se

Jednoduchý a funkční vzhled, velkou tuhost a relativně snadnou montáž i demontáž si pochvalují ti, kteří už u nás nakoupili. Nevíte, kterou postel si vybrat? Inspirujte se například postelí z masivu Robin, která byla novinkou roku 2015, či postelemi Carmen a Bruce z roku 2016.

Udělejte radost sobě nebo svým blízkým v novém roce. Pořiďte si nadčasové bezpečné a zdravé spaní.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient