Ušetřete na povánočních slevách hned dvakrát!

Všichni milovníci nakupování jistě vědí, že právě povánoční čas je ideální doba na doplnění šatníku i objednání elektroniky, která byla ještě před pár týdny příšerně předražená. Leden přeje připraveným, protože obchody se mnohdy velmi levně zbavují zboží, jež je potřeba doprodat. Seženete tak často skvělé kousky za zlomek ceny. A co kdybychom pro vás měli tip, jak nakupovat ještě levněji?

Nakupujte chytře

Brouzdáte rádi katalogy internetových obchodů? Nákupy online jsou pohodlné, rychlé a levné. A co víc – povánoční slevy můžete chytit jak v kamenných prodejnách, tak na stránkách vašich oblíbených obchodů, jen internet vám však umožní ušetřit dvakrát. Seznamte se s metodou „cashback“, tedy zpětného vyplacení určitého procenta částky, kterou jste při nákupu online utratili. Slevové portály fungují zaručeně, a to i tehdy, pokud jste si vybrali zboží ve slevě nebo ve výprodeji.

Cashback portály mají promyšlený systém

Prvním krokem ke slíbené odměně je bezplatná, rychlá registrace na tzv. cashback portálu, tedy na stránce, která spolupracuje s mnoha internetovými obchody. Ty jí platí za reklamu a ona část těchto peněz vrací koncovému zákazníkovi, tedy vám. Největším hráčem na poli slevových portálů je u nás Tipli.cz, jehož prostřednictvím získáte nejvyšší slevy (někdy až 33 %) a na výběr budete mít z více než 250 obchodů. Jejich seznam je přehledně uspořádán dle sortimentu a lze v něm také snadno vyhledávat. Budete-li chtít nakoupit, jednoduše přejděte na zvolený obchod rovnou z Tipli.cz a poté již postupujte jako obyčejně. Důležité je pouze ono přesměrování, bez nějž by prodejce netušil, že má vyplatit odměnu.

Výprodej už začal!

V některých obchodech výprodej začal již 26. prosince, dříve zmíněnou elektroniku tak například nyní seženete za levný peníz v Euronics. Také Alza nabízí až 70% slevy. Pokud vaše srdce touží spíše po módě, 75% slevy můžete získat v internetovém obchodě legendární české značky Baťa, dámské i pánské oblečení zase levně nakoupíte v povánočních slevách na Zoot nebo Vivantis. Že zrovna v lednu nejste při penězích? Nevadí, Tipli.cz totiž spolupracuje také s největším online tržištěm AliExpress.com, kde se dá výhodně nakupovat po celý rok.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient