Ptákoviny, na to vás užije? Inspirujte se žertovnými předměty

Máte neblahý pocit, že jste pořád ještě nevyrostli z třídních šašků? Raději si do práce přivstanete, abyste schovali svým spolupracovníkům klávesnice, polepili celou kancelář včetně WC barevnými lístečky a se zlověstným smíchem číháte v komůrce na uklízečku? Napsali jste své daňové přiznání neviditelným inkoustem? Potom je nasnadě, že patříte do světa ptákovin. Je to nelehký úděl. Kdo má pořád vymýšlet nové a neotřelé způsoby, jak otrávit ostatní? Naštěstí jsou vám k dispozici vynálezci ptákovin, kteří zjednodušují život všem kašparům (a komplikují ho ostatním). Inspirujte se a rozšiřte si repertoár.

Nepraktické předměty vám rozšíří obzory

Nesnášíte praktické dárky? Nadělte si nepraktický kalendář. Bude vám sice prakticky k ničemu, ale vyčtete z něj velice cenné informace, například kdy se slaví den polibku a co se ve skutečnosti skrývá pod politicky nekorektním slovním spojením „kurva fix“. Žertovné dárky jsou zároveň originální a naprosto neužitečné haraburdí, které se stane předmětem nočních můr všech vašich neoblíbených příbuzných a kolegů. A co teprve, když půjdete na rande v převleku hraběte Drákuly? Vždycky jste chtěli strávit noc v chládku na policejní stanici? Vejděte do banky se stříkací pistolkou maskováni jako zombie Crazy Frog. Pokud budete dostatečně autentičtí, strávíte měsíc báječné dovolené na uzavřeném oddělení v blázinci. Další žertovné předměty, s nimiž jednoznačně zabodujete (nebo se krajně znemožníte), jsou hovínka ve spreji, která jednoduše nastražíte ještě před svítáním před dům a sledujete, jak mezi nimi vaši sousedi po ránu kličkují a nejsou u toho politicky korektní. 

Vtipné dárky pro zlobivé děti

Chcete odnaučit své děti jíst sladkosti? Nabídněte jim mýdlový, česnekový, rybí nebo prdící bonbonek. Taková cukrátka vám udělají lepší službu než rybí tuk a dosud nepřekonatelný žlučový likér. Pro opravdu neposlušné děti byl mimo jiné vyvinut ještě jiný bonbon s překvapením. Uvnitř lákavého balení se nachází nevábný brouk. Jen to s nimi nepřežeňte a dopřejte jim i trochu legrace. Kanadské žertíky vám jistě rády oplatí. Malý upírek si určitě zaslouží dudlík s upířími zuby nebo stříkací dudlík pro rozvíjení jemné motoriky a dovedností budoucího gangstera. Gumová nudle z nosu a píšťalka do výfuku vás budou ještě dlouho potom strašit ve snech. Ráno vás probudí slizká ruka kostlivce s pavouky, načež se zamotáte do fosforeskujících pavučin rozprostřených po celé ložnici. Co dalšího je naučíte?

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient