Kde si rychle půjčit větší množství peněz?

Rychlými půjčkami se to na internetu jen hemží, ale všechny mají dost přísně omezenou maximální výši. Je sice hezké, že peníze můžete mít na svém účtu kolikrát i do hodiny, ale potřebujete-li desítky tisíc, rychlé krátkodobé půjčky vám moc nepomohou. Na koho se v takovém případě obrátit?

Vlastníte nějaké vozidlo? Je jedno, zda je to auto, užitkový vůz, motorka, loď nebo letadlo. Tak či tak je možné dát ho do zástavy a jako protihodnotu dostat zapůjčenou docela vysokou částku v závislosti na tom, jak bude vozidlo oceněné. A navíc jej po celou tu dobu můžete mít doma a používat.

Až 80 % hodnoty vozidla

Přesně na tuto službu, kdy vozidlo sice zastavíte, ale nadále jej běžně používáte, se specializuje www.zastavuz.cz. Působí po celé ČR a jejich technik, který vozidlo ocení, za vámi klidně přijede na libovolné místo. Poskytují půjčky ve výši až 80 % hodnoty vozidla, a dokonce i když je firemní.

A rychlost? Expresnější než u mnohých rychlých úvěrů. Výhodná půjčka do 30 minut vám zajistí peníze na ruku v co nejkratším čase a bez zdlouhavého byrokratického vyřizování.

Vozidlo si necháte doma

Jak již bylo řečeno, vozidlo můžete dál používat a většina zákazníků skutečně využívá raději tuto variantu, protože své auto potřebují. Zastavuz sice nabízí i klasickou zástavu, kdy je auto bezpečně uschované, ale tím byste se připravili o hlavní výhodu – získat peníze bez ztráty vlastního majetku.

První splátka zdarma

Získání půjčky formou zástavy je snadné. Nikdo neověřuje příjmy, nechce další ručitele ani si vás neověřuje v SOLUSu. Potřebujete pouze velký a malý technický průkaz, klíče, občanku, dva doklady s vaším jménem, servisní knížku, kupní smlouvu a několik dalších dokladů. Prvotní kontakt může proběhnout i přes WhatsApp, na první splátku navíc dostanete slevu – nebude účtován úrok za první týden.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient