Balící stroje

Většina výrobků se prodává v obalu, který má významný vliv na rozhodnutí zákazníka pro jejich koupi. Zároveň slouží k ochraně zboží proti poškození. Vhodný obal je pak nezbytný u kapalných a sypkých produktů. Balení v minulosti probíhalo ručně, dnes je to však práce speciálních balících strojů.

Zařízení Technipes

Výrobky firmy Technipes jsou dobrými pomocníky při balení do otevřených pytlů. Jejich sortiment je vskutku pestrý. Čítá různé balící stroje od jednoduchých zařízení určených k ručnímu balení až po plně automatické linky, které zvládají nabalit 500 pytlů za pouhou jednu hodinu. Zařízení Technipes se využívá na různé výrobky. Balí se takto například krmiva pro zvířata, pelety, chemické suroviny, cementové a potravinářské směsi, sušené mléko, stelivo, brikety či dřevěné uhlí.

Vážící a plnící stroje TEL/L

Tyto stroje pytlují s ručním nasazováním pytlů a automatickým navažováním. Ovládají se pomocí poloautomatického pytlovacího zařízení TE/L, které je vysoce spolehlivé a jednoduché na obsluhu. Pytel se ručně nasadí na plnící hubici, kde se poté upevní pomocí elektrických pneumatických čelistí. Vážení zajišťují tři tenzometry, které se nachází po obvodu. Elektronická vážící jednotka se skládá z klávesnice a displeje, což umožňuje jednoduché nastavení a ovládání.

Uzavírací linky a automatické pytlovací stroje

Uzavírání pytle se liší podle baleného zboží. Uzavírací linky lze sestavit tak, aby se snadno docílilo zabalení podle platných norem na daný výrobek. Tato zařízení zvládají 150 – 600 pytlů za hodinu. Značka Futura představuje kvalitní pytlovací systém. Tyto balicí stroje jsou vybaveny prázdnými pytli, které se vyzvedávají ze zásobníku a umísťují na plnící hubici.

Balící technika Futura

Tyto výrobky jsou vhodné k pytlování jemného nebo granulovaného materiálu. Linka Futura se skládá z NET váhy, která se nachází nad násypkou, zásobníku prázdných pytlů, odsávací sondy a zařízení na automatické uzavírání.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient