Aby se nám lépe dýchalo

Jaro je tu – a s ním přicházejí i teplé dny. Začátek jara bývá ještě teplotně příjemný, ale jeho přechod v léto často přináší vedra, která ne všichni dobře snášejí.

Pomůže klimatizace

Klimatizace se stále častěji objevují i v našich zeměpisných šířkách. Dávno už nejsou jen výsadou prosklených komplexů, hotelů, firem, veřejných budov, stávají se součástmi našich domů a bytů. Automobil bez klimatizace si už ani nechceme představit.

Klimatizace umí vzduch okamžitě ochladit a udržet právě takovou teplotu, jakou si zvolíme.  Důležité je vybrat si správně z toho, co současný trh nabízí. Výběr je široký – od jednoduchých malých mobilních jednotek, až po velmi výkonné jednotky stacionární. Pokud chceme chladit několik místností současně, přesto nezávisle na sobě, nejlépe si vybereme některý z nástěnných modelů. Jde o tzv. multi-split systém. Tam, kde chceme chladit pouze jednu místnost, postačí jednodílná mobilní jednotka. Jakákoli větší investice by byla zbytečná.

Snadné a rychlé chlazení s mobilní klimatizací

Mobilní klimatizace jsou řádově mnohem levnější, než klimatizace běžné. Hodí se do všech prostor, kam nemůžeme běžné klimatizace z jakýchkoli důvodů umístit. Nespornou výhodou je, že se nemontují. Naopak přenosné klimatizace můžeme jednoduše přesouvat z místnosti do místnosti. Stačí zapojit klimatizaci do elektrické sítě – a začít používat. Pozor na umístění výfukové trubice, která by vždy měla směřovat ven z místnosti.

Pro větší prostory, například různé haly, prodejny, jsou určeny dvoudílné klimatizace. Vyznačují se vysokým výkonem a efektivitou.

Nejste si jisti? Využijte půjčovny

Víte, že mobilní klimatizace si lze i zapůjčit? Snadno si tak můžete vyzkoušet, co právě vám bude vyhovovat nejvíce. Uvidíte, jak konkrétní model opravdu funguje – a nemusíte kupovat zajíce v pytli.

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient