Relax všemi smysly

Sprcha nebo koupel. Obě tato slova představují to, po čem člověk touží po perném dni v práci, po cvičení, někdy po probuzení ze špatného snu. Mohou být příjemným startem do nového dne nebo jeho skvělým zakončením.

Sprchové boxy pro dokonalý prožitek

Labužníci v koupání si vychutnají spíše koupel ve vaně. Pohodu, klid, bylinky nebo pěnu s oblíbenou vůní. Potřebujeme-li však ze sebe rychle všechno spláchnout, zvolíme krátkou sprchu. Po pár vteřinách už se cítíme jako znovuzrození. Sprchové boxy se v dnešní době konstruují jako samostatně stojící kabiny, takže odpadá práce s úpravami zdí, jejich vyrovnáváním i složité vrtání. Vyrábí se v několika velikostech, takže se vejdou opravdu všude. Sprchovým boxem snadno vybavíme panelákový byt, dům, podkroví, chatu, dokonce i mobilní stavbu nebo kontejner.

Jen sprcha, nebo něco navíc?

Sprchové boxy umějí nabídnout více než jen obyčejné sprchování. Sprchové masážní boxy jsou vybaveny hydromasážními tryskami, které nám nádherně uvolní zatuhlý krk a přetížená záda. Ve své koupelně můžeme doslova vyčarovat iluzi tropického deště, kterou vytvoří velká horní sprcha. Milovníci hudby si doplní svůj masážní box o elektronický ovládací panel s reproduktorem, takže jim neunikne ani nota.  Přidáním parního generátoru zase vykouzlíme soukromé parní lázně. Sprchování si tak můžeme užít plnými doušky a všemi smysly.

Modernizaci pomohou zástěny

Modernizujeme-li koupelnu, často vyměňujeme či instalujeme sprchové dveře nebo zástěny. Dobrou zprávou je, že se nemusíme omezovat na typické rozměry, ale pořídíme je bez problémů i v mírách atypických. Jsou tlaku i nárazu odolné a odolávají i teplotním změnám, které na jejich design nemají vliv. Je jich více druhů, takže se hodí do každé koupelny. Pro ty menší například zalamovací sprchové dveře, pro velké koupelny dveře dvoukřídlé.

Ačkoli bývá prostor koupelny v našich domovech jedním z nejmenších, užít si v něm můžeme dokonalou relaxaci.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient