Použité krabice mohou posloužit, dovezte je k výkupu

Máte doma použité krabice, které stále vypadají k světu? Pokud vám zbyly ze stěhování, nebo vám v nich do firmy dodavatelé vozí zboží, můžete je vrátit do oběhu a ještě na nich vydělat. Firma MS – obaly s.r.o. použité krabice vykupuje a pak je dále používá.

Dávat karton do modrých kontejnerů je prospěšné, protože se pak může recyklovat. Ale existuje i způsob, jak přírodě pomáhat více. Věděli jste, že na výrobu kilogramu papíru jsou potřeba 2 – 3 kilogramy dřeva?

I použité krabice ještě mohou posloužit

Pevné několikavrstvé kartonové krabice jsou zhotoveny tak, aby vydržely více než jedno použití. Jestliže nejsou znečištěné či jinak znehodnocené, mohou někomu posloužit. Právě s tímto úmyslem se rozhodla firma MS – obaly nabízet výkup krabic. Vykoupený karton dále prodávají za nižší cenu, což je dobré nejen pro přírodu, ale i pro koncové zákazníky, kteří ušetří. Použité krabice jim přitom poslouží stejně dobře.

Co všechno se vykupuje?

Znečištěné či jinak znehodnocené krabice, které se už nedají použít, se nevykupují. Na výkup krabic je ideální buď jednou použitý, nebo úplně nový karton. Ve firmách se totiž často stává, že zbývají nadnormativní zásoby z výroby, nevyužitelné krabice, v nichž dodavatelé vozí polotovary a zásoby apod. Na tom, jestli jsou nějak popsané či polepené, vůbec nezáleží, to ničemu nevadí.

Kromě krabic se vykupují i tzv. big bagy, které se používají na převážení potravin, vápence, písku, plastového granulátu apod.

Váš odpad někomu poslouží

To, co vy považujete za odpad, může někomu ještě posloužit. Vy s tím ani nemusíte mít žádné starosti, a navíc dostanete finanční odměnu. Pokud máte více materiálu k výkupu, firma si pro něj přijede po celé ČR. Stačí se ozvat přes formulář na webových stránkách vykup-krabice.cz a domluvit se. Každou znovu použitou krabicí pomáháte přírodě.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient