Bezplatná poradna online pomůže s výběrem banky pro půjčení peněz

Mám vůbec finanční možnosti splácet půjčku? Takovou otázku si v tíživé finanční situaci pokládá málokdo. Většina z těch, kteří se do tísně dostanou, pátrá po bankovním domě či v nejhorším případě po lichváři, který mu peníze vůbec půjčí. Ideálně bude požadovat pouze doklady a nebude jej zajímat, nakolik je dlužník schopen své závazky plnit.

Jak nenaletět podvodníkům

Finanční gramotnost je v Česku na stále nízké úrovni a těží z toho mnoho podvodníků nabízejících nevýhodné půjčky. Obvykle v regionech s vysokou nezaměstnaností, nižším vzděláním a celkovou životní úrovni. Do dluhové pasti se ale dostávají i zaměstnaní lidé s vysokoškolským vzděláním. Nezáleží ani tak na míře inteligence, zkušeností či obecném povědomí o úrokových sazbách, kvůli nimž se dlužníci často točí v kruhu půjčování a splácení.

Porovnání půjček online je zdarma

Jak si tedy poradit v případě, že si potřebujeme půjčit buď na akutní potřeby, náhlé výpadky spotřebičů v domácnosti či pokrytí neodkladných nákladů? Především bychom se měli orientovat v úrokových sazbách, o které bude naše půjčka navýšena. Například u půjčky Zlatá půjčka se dozvíte, že nepotřebujete ručitele, dokládat příjem ani složit zástavu, ale budou vás kontrolovat přes registr dlužníků. Půjčit si můžete 10 až 25 tisíc korun a splácet je až 84 měsíců. Rovněž je podstatná frekvence splátek v kalendáři a jejich výše. K tomu právě slouží test finanční způsobilosti na praktických webových stránkách pujckyporovnani.cz, jež jsou každému zájemci o půjčku k dispozici. Test je sice orientační, ale hodně napoví o tom, zda vy jste zrovna ta správná osoba, která by se měla vrhat do půjčování si u nějaké banky. Bezplatné porovnání půjček online na stejném webu je neocenitelným rádcem, jenž přináší seznam všech bankovních institucí a možnosti označení si výši půjčky i dobu splácení.

Možnost okamžitého sjednání půjčky

Výsledné hodnoty hodně napoví o tom, pro kterou banku se zrovna vy máte rozhodnout. Zároveň si rovnou půjčku můžete online sjednat. Potřebujete-li si půjčit nižší částku od jednoho do 35 tisíc korun, vyberte si třeba půjčku Ber půjčku. Jedná se o nebankovní půjčku a není třeba ručitele, dokládání příjmu, zástava ani kontrola v registru. Pro případ nejasností a pochybností je k dispozici online poradna, kde potenciálním žadatelům o půjčku poradí. Není třeba složitě obíhat jednotlivé banky a ptát se na podmínky, portál pujckyporovnani.cz tento krok i další udělá za vás. Vy už se pouze rozhodujete pro nejvýhodnější nabídku.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient