Pár nápadů na přáníčko ke svátku matek

Jak jistě víte, již tento týden bude den matek. Ať už běžně chytáte nějaký dárek, kytku nebo třeba jen SMS přání, co si letos udělat chvíli času a vyrobit mamince přáníčko od srdce? Proto Vám dnes přináším několik nápadů na zajímavá přáníčka, která moc nestojí.

  1. Přání se čtyřlístkem. Protože štěstí se hodí vždycky, ne? Nejtěžší část výroby spočívá v najití čtyřlístku, poté jej stačí vylisovat a nalepit na přáníčko. Když se Vám nepodaří najít, můžete si pomoct kreslením nebo třeba udělat vtipnější variantu-čtvrtý lístek dokreslit. 
  2. Přání se vzorem pomocí kapesníku. Jednoduchým vpíjením fixy do papírového kapesníku získáme zajímavé vzory. Když poté odloupneme jen vrchní vrstvu kapesníku a nalepíme jej na barevný nebo bílý papír, vytvoříme tak jednoduše hezké přáníčko.
  3. Kombinování výtvarných technik. Pokud nejste zrovna zručný malíř, postačí jednoduchý vzor, třeba srdíčka. Když použijete víc barev a různé prostředky (fixy, gelové tužky, pastelky, samolepky, voskovky,…) vytvoříte nápadité přáníčko, které potěší veselostí a hravostí. 
  4. Nalepené motivy. Pro ty, kteří si o sobě myslí, že nemají žádný výtvarný talent ale i přes to chtějí své blízké potěšit vlastnoručním výrobkem. Stačí najít oblíbené zvíře, rostlinu, nebo třeba fotku v časopise, fotoalbu nebo třeba vytištěnou z internetu, ozdobně vystřihnout a nalepit na hezký papír. Pak už stačí dokreslit pár drobností nebo třeba použít ozdobné razničky a přáníčko je hotové.

Přeji Vám hodně radosti rozdané v podobě malých přáníček, která hodně potěší 🙂

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient