Podnikejte jednoduše s virtuálním sídlem

I když se do podnikání pouští začátečník nebo ostřílený zkušený byznysmen spouští další projekt, musí se zamyslet nad tím, kde bude jeho firma sídlit. V tomto případě dobrá adresa přitahuje zákazníky, klienty i partnery. Podnikatelé z venkova tak často volí adresu nejen v Praze, ale mohou zvolit i moravskou metropoli a mít jako sídlo společnosti Brno. A jak lze toho nejlépe docílit? Například díky virtuálnímu sídlu.

Vše v jednom

Zřízení virtuálního sídla nebo třeba jenom korespondenční adresy zabere daleko méně času a znamená to také úsporu peněz. Když si lidé zvolí tuto variantu, nemusí už řešit náklady na samotnou kancelář, personál a odpadnou i výdaje na provoz, rekonstrukci a další poplatky. Dobrá adresa zvyšuje cenu společnosti a umístění ve známém městě přidává na důvěryhodnosti i pro zahraniční partnery. Majitelé virtuálního sídla se nemusí bát, že by přišli o důležité informace. Součástí objednaných služeb je také přeposílání došlé pošty, kterou mohou získat i emailem. Některé doplňkové nabídky představují i výpomoc s administrativou či zajištění skutečných prostor pro jednání s klienty. Virtuální sídlo je podle finanční správy často zneužíváno, avšak poctiví podnikatelé se nemusí kontrol obávat. Zejména pro eshopy je virtuální sídlo ekonomickým a výhodným řešením.

Firma bez starostí

Jestliže chcete využít virtuální sídlo na Moravě, můžete se obrátit na společnost Sídla v Brně, která zajišťuje zároveň korespondenční adresu nebo také administrativní služby Brno. V případě virtuálního sídla se nemusíte starat o kancelářský servis, máte k dispozici kancelář s přístupem na internet, popřípadě telefonní asistentky. Někomu ale může stačit pouze korespondenční adresa. Virtuální kancelář nemusí vyhledávat jen firmy, ale i pracovníci OSVČ. Klienti tím získají mimo jiné pronájem skutečné kanceláře dvakrát v měsíci. Nároční si mohou vybrat administrativní služby, které zajišťují obsluhu datové schránky, jednání s úřady či virtuální osobní asistentku.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient