Existují ještě výhodné půjčky bez registru?

bez peněz

Taky se vám stalo, že vám zůstalo stát auto bez jakékoli známky života anebo se pokazila pračka či jiný spotřebič? Kdo by nebyl svědkem takovéto nepříjemné chvíle? Asi každý. Jakákoli situace má své řešení. Optimální je, když má člověk dostatečnou finanční rezervu, aby tyto nenadálé a nepříjemné výdaje dokázal bez problémů pokrýt. Když tomu tak není, bude nezbytné vyhledat nějakou tu půjčku. Protože spousta z nás již nějaké nesplacené závazky má, zaměříme se na nebankovní půjčky, které umí pomoct i takovýmto lidem.

Půjček bez registru už mnoho nenajdete

Na trhu existují takzvané rychlé půjčky bez registru. Jde o finanční produkty, jež nabízí poskytovatelé bez ověřování bonity svých klientů. Na první pohled by se mohlo zdát, že tyto půjčky v podstatě neexistují. Může za to novela spotřebitelského zákona platící od prosince loňského roku. Zde je stanoveno, že nebankovní společnosti musí být jednak registrované u ČNB a jednak také mohou půjčovat jen dostatečně bonitním klientům. Přesto ale takovéto úvěry najít lze. Jedná se o půjčky se zástavou vozu.

peníze

Zastavte vozidlo a získejte expresně hotovost

Vlastníte automobil, loď, autobus nebo jiný dopravní prostředek? Pak můžete tohoto typu úvěru využít. Záleží jen na vás, jaký model zvolíte. Pokud vám nevadí dočasná ztráta mobility, pak vůz necháte ocenit, zastavíte jej a poté bude odstaven na hlídaném parkovišti. V opačném případě bude postup stejný s tím rozdílem, že motorové vozidlo budete moci dále využívat dle vlastních potřeb.

Poraďte se a konejte

Máte řešení finanční tísně tímto způsobem strach? Není třeba. Třeba autozastavárna Zastavuz.cz dokáže nabídnout peníze již do pouhých 30 minut. Nabízí mimo jiné také konzultace a mnoho míst, kde si lze auto nechat ocenit a následně zastavit. K dispozici jsou u ní obě formy půjčky, a to Money&Store i Money&Drive. Společnost na trhu působí úspěšně již několik let a má více než 50 % zákazníků, kteří její služby využívají opakovaně. Přesvědčte se sami na www.zastavuz.cz.

radost

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient