Jít nebo nejít ke kartářce?

Většina lidí chce za každou cenu znát svou budoucnost. Ptají se na různé otázky, například zda budou mít dostatek peněz, dům, děti, milujícího partnera či pevné zdraví. Každého z nás samozřejmě zajímá, co nám osud přinese, ovšem je dobré tento tak říkajíc osud znát dříve, než přijde jeho čas? Měli bychom chodit za kartářkami a vědmami, které nám mohou leccos o našem životě prozradit z výčtu hvězd? Je dobré tyto věci vědět dopředu a umět se na ně připravit? Anebo je raději sladší takzvaná nevědomost? Jak jste na tom vy? Navštívili jste již někdy kartářku či vědmu, anebo raději necháváte osudu volnou ruku v rozhodování a žijete ve slastiplné nevědomosti?

Kdy si najdu lásku?

Většinu především mladých žen zajímá hlavně to, zda si v nejbližší době naleznou partnera či ne. Zajímá je, zda je jejich vyvolený tím pravým či se mají raději poohlédnout v jiných vodách. Na tyto a mnohé další otázky, týkající se lásky a vztahů hledají tyto dychtivé ženy radu u zmíněných kartářek, které ze svých karet, křišťálové koule či kávového lógru dokážou předvídat budoucnost. Některým vědmám postačí i kupříkladu vaše dlaň, která o vás prozradí mnohem více, než vůbec tušíte. Jak s tím, co vám kartářka sdělí, naložíte je poté čistě jen na vás.

Jak může odpověď na otázku změnit váš život?

Do jaké míry si myslíte, že může odpověď kartářky či „čarodějnic“ ovlivnit váš život a dosavadní pohled na něj? Je dobré znát anebo alespoň tušit, jakým směrem se bude váš život v následujících časech ubírat? Může nám odpověď, kterou jsme nechtěli slyšet změnit život. Ano, může a to od základů. Pokud se rozhodnete pro návštěvu vědmy, kartářky či jiné „čarodějnice“, mějte na paměti, že ne vždy uslyšíte pro vás zrovna lichotivá slova a to, co jste slyšet chtěli. Na otázku „vydrží můj dosavadní vztah?“, velmi často můžete slyšet negativní odpověď, která vás, ať již chcete nebo nechcete, donutí přemýšlet nad tím, zda vše, co v životě děláte, děláte dobře. Je jedno, zda kartářce její slova věříte či se jim snažíte nedůvěřovat a berete je s nadsázkou, vždy její slova od základů ovlivní váš dosavadní pohled na vše, co jste doposud měla pod kontrolou.

Jeden výklad může zničit i celý vztah

Pokud máte o svém vztahu pochybnosti a chcete znát názor kartářky, jste na nejlepší cestě za ukončením vztahu. Ať vám totiž vědma řekne cokoliv, vaše hlava si bude myslet, že je na čase začít něco řešit. Jedno slovo od moudré „čarodějnice“ tak může nabourat celý vztah a to doslova. Nemusí se jednat pouze o negativní odpověď na vašeho partnera, ale například i na vás či na vaše zdraví, což bývá dalším středobodem zájmu klientů, těchto čarovných dam. Rozhodnutí, zda se necháte zlanařit moudrými slovy kartářky či ne je zcela na vás, mějte ovšem na paměti, že pokud tuto doslova a do písmene řečeno magii okusíte, už rozhodně nic nebude tak, jako dříve.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient